Hvordan man behandler ledsmerter med Neurontin eller Gabapentin

Hvordan man behandler ledsmerter med Neurontin eller Gabapentin

Gabapentin, også kendt under varemærket Neurontin, har vist sig at være effektivt til behandling af kroniske smerter, herunder arthritismerter. Oprindelig designet til at behandle anfald, snuble forskere over den yderligere brug for gabapentin til behandling af neuropatisk smerte. Det er ikke helt klart, hvordan gabapentin virker med at lindre arthritismerte, men mange forskere mener, at antikonvulsivsystemet spiller en rolle i overvågningen af, hvordan hjernekemikalier kommunikerer med nerver i kroppen. Hvis du lider af gigtbetændelse, kan gabapentin være et muligt redskab, du kan bruge til at klare ubehag.

Kontakt din læge. Gabapentin er et receptpligtigt lægemiddel og kan kun ordineres af en autoriseret læge. Fortæl din læge hvad du har lært om gabapentin og forklar dit ønske om at tilføje stoffet til dit smertehåndteringsprogram.

Spørg apoteket om eventuelle potentielle lægemiddelinteraktioner, når du udfylder din recept.

Læs medicineringsvejledningen, der følger med din fyldte recept på gabapentin, inden du tager din første pille. Sørg for at holde øje med alle advarsler, herunder dem, der rådgiver om hyppigheden, timingen og arten, hvor medicinen skal tages. Følg alle retninger nøjagtigt.

Overvej at spore dine smerteniveauer i løbet af den første måned eller to af at tage medicinen. Dette kan hjælpe dig med at identificere, om medicinen virker.

Tips

Gabapentin kan tages i en lang række doser. Lad din læge starte med den lavest mulige dosis og gøre stigninger i overensstemmelse med effektiviteten i håndteringen af ​​din smerte.

Advarsler

Virkningerne af gabapentin på et ufødt barn er ukendte. Hvis du er gravid, plejer eller overvejer at blive gravid, skal du diskutere de potentielle farer med din læge, inden du tager medicinen.

Del:
Kommentarer