Hvordan man behandler afvirkede afføring

Hvordan man behandler afvirkede afføring

Hvordan man behandler afvirkede afføring. Fækal impaktion er en alvorlig komplikation af forstoppelse, hvor afføringen hærder og kan ikke længere elimineres med normale afføring. Kirurgi kan være påkrævet, hvis aggressive foranstaltninger ikke træffes for at forsøge at fjerne afføringen.

Se efter et af de følgende tegn og symptomer på fækal impaktion: manglende tarmbevægelser, en følelse af fylde i endetarmen, fornemmelse i maven eller abdominal ubehag, tab af urinkontrol, en fast masse i nedre venstre abdomen, vandige afføring eller udledning fra endetarmen.

Drikk rigelige mængder vand og undgå stivelse og kød.

Spis masser af frugt, bladgrøntsager, klid og højfibret korn. Tørrede frugter som abrikoser, datoer og svesker er en god måde at få fiber på, mens backpacking.

Administrer en afføring blødgøringsmiddel, afføringsmiddel eller magnesium af magnesia.

Administrer et glycerolpilleplade for at fremme passage af afføringen og for at forhindre, at den hærde afføring beskadiger den rektale foring. Hvis et glycerinstødpille er utilgængeligt i feltet, må du muligvis improvisere en enema med mineralolie.

Fjern afføringen digitalt med følgende trin, hvis ingen af ​​ovennævnte foranstaltninger evakuerer afføringen korrekt.

Sæt en latexhandske på og administrer en flod af glycerin eller mineralolie. Smør latexhandsken og sæt fingeren ind i endetarmen og find forsigtigt massen af ​​afføring.

Opbrud massen af ​​afføring del for stykke med forsigtige udbedring, pas på at ikke beskadige den rektale foring. Forsøg at fjerne stykkerne på en enkelt måde ved hjælp af et glycerolstødpille.

Evakuere personen, hvis den påvirkede afføring ikke kan placeres med en handskruet finger, hvis digital sonderning undlader at fjerne afføringen, hvis der er feber, eller hvis den rektale foring slet ikke er beskadiget under fjernelsen.

Tips

Digital fjernelse kan udføres af sig selv, men vil kræve understøttende assistance fra en anden person.

Advarsler

Fækal impaktion er en potentielt farlig situation, der kræver aggressiv indblanding for at fjerne fæces. Forebyggelse er nøglefangende fækal impaktion for sent kan kræve kirurgi. Evakuere øjeblikkeligt, hvis en person ikke har aflivet om fire til fem dage eller har en udstødt mave. De vil kræve hjælp fra en uddannet læge til at fjerne afføringen. Passagen af ​​en hård afføring kan være ret smertefuldt, og der skal træffes foranstaltninger for at beskytte den rektale foring mod skade. Forlad aldrig en person, der forsøger at fjerne en fækal impaction alene i forsøget. Denne procedure kan være ret smertefuldt, og en person kan få brug for hjælp, hvis den rektale foring er beskadiget, eller han eller hun mister bevidstheden fra smerten. Disse oplysninger er ikke beregnet som erstatning for professionel lægehjælp eller behandling.

Del:
Kommentarer