Hvordan måler du stamme?

Hvordan måler du stamme?

Fysisk udholdenhed er en vurdering af individuel muskuløs fitness, aerob fitness, kropssammensætning og fleksibilitet. Disse faktorer kombinerer for at bestemme, hvor længe et individ kan gennemføre fysisk krævende opgaver uden trættende. Etablering af niveauet af fysisk kondition kan hjælpe med at sætte mål for at forbedre udholdenhed og overordnet fitness. Der er et par metoder til bestemmelse af udholdenhed, ifølge Mayo Clinic.

Tjek og optag din puls ved at placere to fingre på indersiden af ​​håndledet lige under hånden. Når du har følt pulsen, skal du tælle antallet af slag, du føler om 10 sekunder. Multiplicér tallet med seks. Dette er din puls i slag pr. Minut (BPM). Skriv det ned.

Start en stopur og derefter gå hurtigt i en mile. Efter fuldførelsen af ​​milen skal du stoppe stopuret og registrere den tid det tog for at afslutte gangen. Tjek og optag din puls igen.

Udfyld så mange push-ups som muligt, indtil du føler, at du skal stoppe. Skriv ned antallet af gennemførte push-ups.

Sæt et målestok på gulvet og bånd det på 15 tommer eller 38 cm mærket. Sæt dig ned og sæt solens af dine fødder ved mærket og bede nogen om at holde dine knæ ned. Nå frem mod dine fødder, så vidt du kan nå og holde i to sekunder. Gentag to gange og skriv ned den fjerneste afstand, du var i stand til at nå.

Mål din talje ved at indpakke en klud målebånd omkring det mindste område af din talje. Skriv ned målingen. Derefter opdele din vægt i pund af din højde i tommer. Multiplicér dette tal med 703, hvilket vil give dig et tal, der er dit BMI, hvilket angiver dit samlede overordnede kropsfedt.

Opbevar disse målinger og gentag fitness test seks uger senere. Forbedring i nogle eller alle områder viser en forbedring af det samlede fysiske udholdenhed.

Del:
Kommentarer