Hvordan male til fodboldspil

Hvordan male til fodboldspil

Når fodboldholdet svulmer før det store spil, er det måske ikke nok at bære dit holds trøje til at fange din sande fandom. Vis dit spil ansigt med nemme at anvende midlertidige maling, som giver dig mulighed for at udtrykke præcis, hvordan du føler.

Mal dit ansigt

Den nemmeste måde at matche dine team farver på er nøjagtigt at købe ansigtsmaling kits med licenserede farver fra NFL eller college hold. Malerne fås i kits med tilstrækkelig maling til op til 15 ansigter, et stencilingark og en applikationssvamp. Du kan også finde opskrifter online for at lave hjemmelavet maling med madfarvning. Undgå markører - selv den vaskbare slags kan plette din hud i flere dage - og ugiftige hobbymalinger, da allergiske reaktioner er almindelige. Spritz lidt vand på din applikator svamp for at hjælpe med at anvende et jævnt, jævnt lag. Hvis du vil have mere farve, skal du tilføje et andet lag, men hold hvert lag tyndt for at undgå revner og flak, mens du råber til dit hold.

Må ikke svede det

Selv i køligt vejr kan rooting for dit hold medføre, at din sminke løber væk i en svampedrivning. Påfør en makeup primer, før du lægger farve på dit ansigt for at hjælpe din makeup på plads. Undgå produkter mærket som anti-aging eller hydrating, da de er mere tilbøjelige til at blive fedtede, når du begynder at svede. Afslut dit ansigt med et strejf gennemsigtigt presset pulver påført let med en børste. Top det hele med en make-up indstilling spray for ekstra beskyttelse mod varmen. Medbring et kompakt pulver med dig til bagklapsselskabet og spillet for hurtige touch-ups. Hvis dine læber er malet, vil du gerne have lidt farve for at reparere dit udseende efter at have spist eller drukket.

Sæt toppen ned

Hvis du vil trække din skjorte fra og vise din ånd fra taljen op, skal du bruge en kosmetisk kvalitetskvalitet for at undgå blødning på polstring, tøj eller dine venner. Sweatproof og smudgeproof alternativer, designet til at holde hele dagen fra bagklapsselskab til efterpartiet, omfatter vandtæt airbrush kropsmaling og latexmaling. En lille malingssprøjte, som du vil bruge til at male dine indvendige vægge, er egnet til at sprøjte airbrush-maling, eller du kan male den på med en børste i flere tynde lag. Vandtæt maling sætter let med efterbehandling pulver, vil ikke gnide ud under spillet og vasker af med sæbe og vand. Mal dit 3-D team logo på brystet eller ryggen ved hjælp af flydende latex. Lav en patch test 24 timer inden brug for at kontrollere latexallergier og sørg for at barbere det område, hvor du har tænkt dig at anvende det. Denne maling skræller bare, når du er færdig.

Mal din vogn

Vis din holdånd i vej til spillet ved at male dine teamlogoer eller farver på din bil. Dekorer dine vinduer med midlertidig glasmaling eller specielle vinduemarkører, der giver dig mulighed for at skrive meddelelser om support eller tegne dit holds logo. Hvis du vil tilføje logoet til siden af ​​din bil, har du brug for speciel midlertidig bilmaling, som ikke vil skade din bils malearbejde. Særlige pigmenter lader malingen tørre i omkring et minut og modstå at løbe i regnen. Når spillet er overstået, skal du blot vaske det væk med en spand sæbevand og en svamp. Du finder både markører og maling hos din lokale hobbybutik eller storboksforhandler.

Del:
Kommentarer