Hvordan male en Vintage Schwinn-cykel

Hvordan male en Vintage Schwinn-cykel

Ignaz Schwinn og Adolph Arnold grundlagde Schwinn & Company i 1895 i Chicago, hvor der var 90 andre rivaliserende virksomheder. Cykeldyren fejrede nationen, og de fremstillede omkring 25.000 cyklusser i deres første år, herunder World Roadster. Fra 1950'erne til 1970'erne dominerede de cykelmarkedet, og dagens vintage Schwinns er cykler fra denne gyldne æra i virksomhedens historie. Hvis du har brug for at genoprette din vintage Schwinn, skal du følge nogle enkle trin for at gøre det lettere at male det.

Trin 1

Rens din vintage Schwinn grundigt, inden du begynder dit projekt. Brug varmt vand med mild opvaskemiddel i en spand; Rens med gamle klude eller en blød svamp. Skyl cyklen omhyggeligt.

Trin 2

Skru boltene af for at fjerne dækkene, sædet og andre områder, du ikke vil male. Du kan også bruge maskeringsbånd til at beskytte de områder, du ikke vil male.

Trin 3

Sæt på en ansigtsmaske for at beskytte dig mod ethvert gammelt malingsstøv. Ældre cykler kan have blymaling, og det er bedre at være på den sikre side.

Trin 4

Sand nogen rustne pletter med metal sandpapir. Vær forsigtig i denne proces og brug cirkulære bevægelser med sandpapiret. Børste støv af med et lap.

Trin 5

Hæng din cykelramme op på gamle stole eller noget andet, du har ikke noget imod at få maling på. Hængning af cyklen gør det lettere for dig at sprøjte maling.

Trin 6

Sprøj rustfrit metalprimer på de områder, du vil male. Sørg for at bære din maske og give en god jævn frakke. Vent til det tørrer 24 timer.

Trin 7

Gnid de primede omrĂĄder med flydende sandpapir for at give din cykel en god overflade til din maling.

Trin 8

Sprøjt i jævne bevægelser med vintage Schwinn-maling eller automobilkvalitet akryl emalje spray maling i din ønskede farve. Ubrugte vintage Schwinn-maling er tilgængelig hos et par forhandlere, men Sherwin-Williams Automotive Spray Paint anses for at være det bedste af nogle gamle Schwinn-entusiaster at replikere de originale Schwinn-cykelfarver. Vent til det tørrer og sprøjter et andet tyndt lag.

Trin 9

Udskift dele, fjern båndet og sæt cyklen tilbage sammen. Anvend vintage decals for at give det et genoprettet udseende.

Del:
Kommentarer