Hvordan male en Riddell hjelm

Hvordan male en Riddell hjelm

Mange atleter anser sig for at være krigere. Ingen anden sport er helt legemliggjort for krigerbilledet samt fodbold gør. Brug beskyttende rustning, fodboldspillere opkræve, tackle og blokere. Fodbold er en grov sport, og spillere har brug for en stærk moderne hjelm for at beskytte sig mod alvorlig skade. Riddell hjelmen, ligesom alle moderne fodboldhjelme, er lavet af stærkt materiale, malet i teamfarver. Hvis du skifter hold, kan du stadig holde din hjelm ved at male over det.

Vask hjelmens yderside med en klud og sæbevand. Skyl hjelmen af ​​og tør det med et håndklæde.

Sand hjelmen med fint korn sandpapir. Sand væk enhver maling og ru op hele hjelmens overflade. Børst malingen og sandpapirstøvet af med en klud.

Sprøj hjelmen med emalje maling primer for at beskytte hjelmen og at give en god overflade til malingen. Sprøjt på primeren i en jævn, frem og tilbage bevægelse. Forlad hjelmen, indtil primeren er fuldt tørret.

Spray på emaljen maling i lige, frem og tilbage bevægelser. Lad malingen tørre. Påfør en anden frakke på samme måde som den første. Lad malingen tørre natten over.

Del:
Kommentarer