Hvordan male en målmandshjelm

Hvordan male en målmandshjelm

En af de mere kunstneriske ting du kan gøre i sport er at male en målmandshjelm. Mange professionelle, amatør- og rekreative hockeyspillere gør det. Alt du skal gøre er at vælge et design, der matcher dit teams farver, maskot eller personlighed.

Vælg den type hjelm, du vil male. De fleste hjelme, der er praktiske til maling, er lavet af enten ABS plast eller glasfiber. Hjelme lavet af andet materiale er sandsynligvis ikke sikkert at bruge i spil, meget mindre maling på. Hvis dette er dit første forsøg på at male en maske, vil du måske have en sikkerhedskopi klar, hvis du rydder op.

Fjern alle stropper, hardware og add-ons. Før du går videre, vil du måske skitsere dine designidéer på papir. Maling fra hukommelse eller som du går kan gøre for et dårligt resultat.

Tape hjelmens inderside for at beskytte foringen. Nogle hjelme har aftageligt foring, så tag det ud før tapning. Aldrig springe over på en hjelm, da materialet på indersiden ofte adskiller sig fra plastik eller glasfiber på ydersiden.

Sand hjelmen med 400-grit sandpapir. Brug aldrig en elektrisk slibemaskine eller groft sandpapir. Slibepunktet er at fjerne glansen eller glansen på hjelmen for at male den. Pas på, at du ikke sænker den for meget - du ønsker ikke at skabe en ujævn overflade ved at bære lagene ned. Pas også på, at du ikke sander metal spænder eller snaps. Efter slibning skal du rengøre hjelmen med gnidningsalkohol og en blød klud.

Vælg din maling. Den bedste maling, der skal bruges, er en vandbaseret akryl, fordi den ikke påvirker sammensætningen af ​​din hjelm. En sådan maling er Createx Auto Air. Oliebaseret maling beskadiger din hjelm. Da du bruger en airbrush, kan du bruge en åndedrætsværn for at undgå at få maling i lungerne. Auto Air er giftfri, og den kan bruges sammen med bindemidler og katalysatorer. Du vil gerne blande disse i din maling for at få det til bedre at klæbe. Det hjælper også med at sætte din hjelm på stand til at male den.

Sæt et underlag på hjelmen. De fleste underlag er sort eller hvid. Hvidt underlag giver mulighed for lidt mere plads på farverne. Farve baggrundsfarven næste. Blæs tørre maling. Tape over hjelmen for at forberede de stenciler, der bliver dit billede, emblem eller logo. Brug stærkt maskeringsbånd, og sørg for at tape hele det område, du vil have detaljeret.

Skær dine designs i båndet og hjelmen med Exacto kniven. Du skal bruge mange blade for at holde skarerne skarpe. For flere farver skal du omforme og skære igen for hver ekstra farve. Vær opmærksom på placeringen af ​​hjelmhullerne, når du stencilerer, så du ikke kaster igennem dem og skærer dine hænder. Fjern alt båndet, når du er færdig med stenciling.

Afslut hjelmen med et klart lag, som Rustoleum Clear Lacquer. Ca. tre eller fire tynde lag skal beskytte hjelmen. Sørg for at lade hvert lag tørre, før du tilføjer et andet. Genmonter alle stykker, når du er færdig.

Del:
Kommentarer