Hvordan lærer man at begynde tennis

Hvordan lærer man at begynde tennis

Uanset om du underviser en nybegynder voksen eller et barn, er dit mål som tennisinstruktør at give din studerende de færdigheder og viden, der skal spilles. Hold din instruktion enkel og vigtigere, gør det sjovt. Undervisning begyndere er ikke svært, hvis du bruger aldersmæssige udstyr og teknikker, og begynder med det grundlæggende. Med god instruktion og lidt øvelse vil din studerende kunne anvende sine nyuddannede færdigheder til et rigtigt spil.

Brug det rigtige udstyr

Afhængig af elevens højde lærer børn med en 19-, 21-, 23- eller 25-tommers racket. Opsæt en kortere domstol med mindre net og undervise med lavkompressionskugler, der hopper ned, for at gøre læring lettere. Voksenrackete, som typisk er 27 tommer lange, kommer i forskellige grebstørrelser. Kontroller, at dine elever bruger den korrekte størrelse, en passende til deres hånd. Skift til almindelige trykbold, når du underviser voksne.

GennemgĂĄ Grips

Lær de grundlæggende greb for forehand, backhand og server. Den østlige forhåndsgreb fungerer godt for at lære forhånden. Dette placerer håndfladen direkte bag håndbagens håndtag for mere stabilitet. For unge spillere, der ikke har styrken til at slå en enhånds backhand, lærer man en tohånds-version med kontinentalt greb for den dominerende hånd og det østlige forhåndsgreb for den ikke-dominerende hånd. For enhåndshåndtagere skal din studerende bruge det østlige backhandgreb. Lær tjenen med det kontinentale greb.

Undervis grundlæggende jordstreg

Afhængigt af slagtilfælde, demonstrér hvordan man starter i klar position, drej, trin diagonalt med den korrekte fod og hvor kontaktpunktet skal være. Stress en tidlig tilbagekørsel, en lav-til-høj racket swing og en follow-through over den modsatte skulder. Uden at ramme en bold, skal din studerende tage flere øvelsessvingninger. Stå til siden, slip bolde og få din studerende til at ramme forhandlere og backhands over nettet. Efter din elev får følelsen for dette, stå omkring 10 meter foran og kast bolde et par meter på hver side for at få ham til at flytte til bolden.

Undervisning i tjenen

Når din studerende står lige bag service linjen, diagonalt modsat en af ​​servicebokse, skal han dreje en smule til højre og pege på hans førerfod mod højre netpost - lige modsat for en venstrehåndet spiller. Med et ur ansigt som reference, skal spilleren kaste bolden mod klokken 1 eller klokken 11 til venstre og ca. 1 fod mod nettet. Kastet skal være højt nok, så når armen er i kontakt, er armen helt udvidet. Lad eleven starte i "back scratch" -positionen, som er med knytnæve nær øret og racketen bag ryggen, på kanten og pegende nedad. Opfordre ham til at kaste bolden, nå op med sin racket og slå bolden i serviceboksen. Stress en lige arm ved kontakt og følg igennem på tværs af hans krop. Gradvist flytte den studerende tilbage til baseline og introducere den fulde service bevægelse.

GennemgĂĄ, hvordan man scorer

Forklar, hvordan du mister et punkt, hvis du undlader at få tjenen i efter to forsøg. I løbet af et rally, hvis du rammer en bold og den lander uden for grænserne, mister du punktet. Hvis nogen del af bolden lander på nogen del af linjen, er det godt. Nulpunkter betegnes som "kærlighed", og hvis du vinder et point, har du en score på "15." Du har en score på "30" efter to point, "40" efter tre og hvis du vinder en fjerde vinder du spillet. Forklar at du skal have en to-punkts ledelse for at vinde spillet. Ved regelmæssig scoring, når scoren er "deuce", som er, når hver spiller har en score på "40", fortsætter spillet, indtil en spiller har en topunktsledning. Seks spil vinder et sæt og to ud af tre sæt vinder kampen.

Del:
Kommentarer