Hvordan løser jeg Wrestling Shoes?

Hvordan løser jeg Wrestling Shoes?

En lang wrestling sæson beskadiger solens og kroppen af ​​dine sko, da de bare slår ned fra den konstante praksis og konkurrence. Karakteristisk er adskilt skosåler adskilt fra kroppen, og der forekommer små tårer tæt på skobunden. Du kan tage alvorligt beskadigede brydningsko til en skoreparationsbutik, men nogle gange kan det være dyrere end skoens oprindelige pris. Der er en billig måde at "self-repair" brydning sko, gøre dem vare længere og yde den støtte, du har brug for.

Køb en rulle duct tape og en varm lim pistol. Duct tape koster omkring $ 6. Limpistolen, herunder limpinde, er omkring $ 15.

Lim den beskadigede del af din wrestling sko sammen med den varme limpistol. Hvis sålen er adskilt fra skoens krop, skal du skyde en fjerdedel af limstiften, hvor adskillelsen har fundet sted. Hvis der er små tårer og revner på siderne af skoen, lim disse med en lille mængde lim.

Klem limede områder sammen for at lette limningsprocessen. Klem i ca. 3 minutter; Dette vil give dine sko tilstrækkelig tid til at holde sig sammen. Limen er meget varm og har tid til at tørre for at arbejde effektivt.

Tape rundt på skoen med kanalbåndet for at holde skoen sammen. Løkke båndet fra top til bund omkring skoens krop og sål. Prøv at løkke båndet rundt om skovlens bueområde. Hvis du tape på hælbunden eller tåområdet, kan du miste trækkraft. Undgå at løbe båndet over snørebåndene, da dette kan mindske din evne til at binde dine sko korrekt.

Efterlad tapebåndet på skoen, når du kæmper. Duct tape giver stærk støtte til det skadede område af sko. Hvis det almindelige gråfarvede duct tape er et øje, køb duct tape, der matcher farven på dine sko. Dette vil gøre dine beskadigede sko mindre mærkbare...

Del:
Kommentarer