Hvordan lindrer mavesår smerte naturligt

Hvordan lindrer mavesår smerte naturligt

Du kan bruge naturlige midler til at lindre smerter i mavesår. Sår er sår, der danner i maven af ​​spiserøret, spiserøret eller tynntarmens øvre del. Et sår forårsager kronisk mavesmerter, som stiger, da syre fra maven kommer i kontakt med såret. Ulcer smerter har tendens til at være mest alvorlige, når en persons mave er tom. Smerten kan strække sig fra navlen til brystbenet. Folk, der oplever symptomer på et ulcus, bør se en læge, før de prøver naturlige lægemidler på deres mave. Relief kan findes ved at tilføje visse fødevarer og naturlige krydderier til kosten.

Spis seks små måltider hele dagen. Spacing dine måltider ud denne vej vil hjælpe med at reducere mavesår smerter, fordi det vil hjælpe med at forhindre yderligere ubehag forårsaget af ekstrem sult eller over at spise. Skynd dig ikke gennem dine måltider. I stedet tager din tid til at tygge din mad grundigt. Spis ikke lige før du går i seng, fordi det kan forårsage udslip af mavesyre, som kan forårsage smerte, mens du sover. Stop med at spise mindst 2 timer før din sengetid.

Begræns dit forbrug af alkohol. Ifølge Mayo Clinic kan drikke for meget alkohol forårsage kronisk mavesmerter hos mennesker med sår. Det skyldes, at alkohol kan reducere slimhinden i tarmene og maven, hvilket kan føre til blødning og betændelse.

Drikk rå kål juice til naturlig mave relief. Råkåljuice er god til fordøjelseskanalen og hjælper med at forhindre mavesår samt mavesyre reflux. Dens effektivitet blev testet under en undersøgelse ved Stanford University. Patienter involveret i den undersøgelse, der modtog råkålsaft, rapporteres daglig at blive helbredt fra deres sår efter blot en uge.

Sød dine fødevarer med honning. Honning er en anden naturlig behandling for kronisk mavesmerter. Det stopper væksten af ​​H. pylori, som er en bakterier, der forårsager sår. Brug honning til at sød din te, toast og korn.

Drikk rødkløverte med måltider. Denne te giver også mave relief fra mavesmerter. Det har en neutraliserende virkning på mavesyre og har en beroligende effekt. Du kan forhindre natten på opblussen af ​​mavesårs smerte ved at drikke en kop rødkløver te, før du går i seng om natten.

Del:
Kommentarer