Hvordan laver Tick Bites Stop kløe

Hvordan laver Tick Bites Stop kløe

Tick ​​bites kan være smertefulde og kløende lidelser, der kan forårsage ubehag for alle, der lider dem. Heldigvis er der nogle skridt, du kan tage for at lindre en del af smerten forbundet med bidden af ​​disse små gener. Prøv at lære et par af de trin, du kan tage for at lette ubehaget af en fugtbit og hjælpe det helbrede. Alt det tager er et par ting, der ofte findes i de fleste husstande.

Vask biet og omgivelserne. Brug en mild antibakteriel rengøringsmiddel og varmt vand til at vaske bidområdet mindst tre gange om dagen. Dette vil forhindre infektion, hvilket kan bidrage til kløe. Efter vask af området skal der anvendes gnidningsalkohol eller hydrogenperoxid for yderligere at desinficere det.

Lav en tyk pasta bagepulver og vand og påfør det til det berørte område. Lad pastaen tørre og skyll den derefter af med koldt vand. Denne metode kan bruges nogle få timer til at behandle infektion og hjælpe med at stoppe området fra kløe.

Tag en antihistamin, såsom Benadryl, som vil reducere kløe og rødme. Du kan finde nonprescription antihistaminer i de fleste apoteker.

I mellem bagepulverbehandlinger skal du bruge en kold komprimering, som f.eks. Is indpakket i et håndklæde eller en pose frosne grøntsager, for at hjælpe med at reducere hævelse og kløe, der er forbundet med en tikbit.

Advarsler

Hvis din kryds bid bliver smittet, eller du udvikler feber, udslæt, kvalme, hovedpine eller opkastning, søg omgående lægehjælp.

Gem krydset og forsegl det i en plastikpose. I tilfælde af, at en mere alvorlig infektion eller sygdom skal opstå som følge af bidden, kan tjekket hjælpe med diagnosen.

Skrab ikke eller pluk ved bidden. Dette kan forårsage og sprede infektion.

Undgå at tippe bider ved at bære lange ærmer og bukser, sammen med tætte sko i stærkt skovklædte områder. Du kan også bære krydsafvisende.

Del:
Kommentarer