Hvordan laver man et hjemmelavet hockeynet ud af træ

Hvordan laver man et hjemmelavet hockeynet ud af træ

At have et hockey net derhjemme giver dig mulighed for at øve din puck mål i din gård eller ude på gaden. Et hjemmelavet hockeynet skal være robust, så det ikke falder sammen, hvilket kan opnås ved at skabe en træramme. Hvis du virkelig ønsker at blive teknisk med nettet, skal du bruge de samme dimensionsstandarder, som National Hockey League bruger til at oprette et professionelt dimensioneret hockeynet.

Trin 1

Saml træstykkerne til at konstruere hockey netrammen. Mærk træstykkerne med permanent markering for at undgå forvirring af længderne. Markér de fire 48-tommede træbjælker A, de to 72-tommede træbjælker B og de fire 44-tommede træbjælker C.

Trin 2

Læg en 44-tommers stråleflad på jorden. Placer en 48-tommers stråle oven på den i en af ​​enderne, står lodret. Hammer den 48-tommer stråle i 44-tommers stråle med negle. Hammer en anden 48-tommer stråle på den anden ende af den 44-tommer stråle. Udfør samme rækkefølge med den anden 44-tommer stråle og de resterende to 48-tommer bjælker. Når denne del af rammen er færdig, har du to separate strukturer, der står 48 tommer eller 4 fod lange.

Trin 3

Vend strukturen på hovedet og læg de to 48-tommers bjælker oven på en anden 44-tommers stråle. Hammer dem sammen. Den 44-tommers stråle skal lineere op på den parallelle 44-tommers stråle på strukturen. Udfør det samme for den anden del af rammen.

Trin 4

Brug et målebånd til at placere rammens to separate strukturer parallelt fra hinanden, 72 tommer fra hinanden. Den 72-tommer træstråle skal passe mellem de to strukturer. Læg den 72-tommer træstråle imellem rammerne i den ene ende. Hammer dem ind så strålen forbinder de to strukturer. Hammer den anden 72-tommer træstråle til toppen af ​​samme side. Nu er de to øverste strukturer samlet sammen, og den ene side af hockey netrammen er åben.

Trin 5

Hæftning på ydersiden af ​​trærammen med en hæftepistol. Draper netten fra toppen, der arbejder rundt om strukturen. Lad ikke nettet falde foran træhockey net eller dette vil få hockeypucken til at hoppe væk fra nettet tidligt.

Del:
Kommentarer