Hvordan laver man et baseball

Hvordan laver man et baseball

Baseballs, ligesom andre stykker udstyr til baseballspil, har ændret sig meget siden sportens tidlige dage. I slutningen af ​​1800-tallet producerede sportsudstyrsproducenter patenterede puder til brug i centrum af baseballs. I løbet af Anden Verdenskrig tvang regeringens begrænsninger af brugen af ​​visse materialer producenterne til at skifte til gummicentre, svarende til dem, der blev brugt i golfbolde. Selvom konstruktionen af ​​baseballs kan variere, starter alle producenter med et gummi- eller korkcenter, pakkes det i garn og dækker det i læder.

Skab de to halvkugleformede skaller af sort gummi til kuglen af ​​gummeret kork. De halvkugleformede skaller dækker ikke helt korken, så forsegle åbningen, der adskiller de to skaller med gummipakningen.

Skab laget af rød gummi til den sorte gummiindkapsling. Påfør et tyndt lag af gummicement til overfladen af ​​denne kugle. Cementen holder det første lag af uldgarn på plads.

Sæt alle fire typer garn omkring baseballens centrum i følgende rækkefølge: 121 meter firegarnsgarn, 45 meter trelags hvidt garn, 53 meter trelagsgarn og 150 meter fint poly / bomuldsstøbning garn. Professionelle producenter bruger en computeriseret snoede maskine til denne proces. Hvis du gør viklingen for hånd, skal du sørge for at rulle den færdige bold rundt på en glat, flad overflade for at sikre en ensartet overflade til midten af ​​bolden.

Brug saksen til at trimme noget overskydende stof fra garnkuglen og dække bolden i et tyndt lag af gummiblanding.

Skær cowhide i to figur-otte mønstre. Hvert mønster skal dække halvdelen af ​​bolden. Damp hver del for at sikre pålidelighed og dække indersiden af ​​hvert stykke med et tyndt lag af gummiblanding.

Hæft de to figur-otte beklædninger til sårkuglen, og sy dem derefter sammen med den buede nål og den røde voksede tråd. Start søm ved at indsætte nålen mellem de to belægninger for at skjule knuden i trådens ende. Sæt derefter nålen udefra på den modsatte belægning, og træk tråden på tværs af begge belægninger. Stram sløjfen og fortsæt syning frem og tilbage på tværs af kanterne af de to belægninger. Hver søm skal adskilles med 1/6 tomme, og du bør lave en låseknude efter hver seks centimeter sting. En låseknude er den samme som en skovlknude, undtagen uden en bue. I alt vil et baseball have 88 masker og tage 13 til 15 minutter at sy med hånden.

Fjern hæftene og rul bolden på en glat, flad overflade for at komprimere eventuelle hævede sømme. Mål og vejer bolden for at sikre, at den er helt rund.

Del:
Kommentarer