Hvordan laver man en Turf Cricket Pitch?

Hvordan laver man en Turf Cricket Pitch?

En cricket pitch kan være grøn, hoppende eller langsom. Torve (grønne) cricketpladser findes normalt i kølige fugtige klimaer som England og New Zealand. I modsætning til en baseballkande sprøjter en cricket bowler bolden på banen og skal tilpasse sin taktik efter den type tonehøjde og hastighed, hvormed bolden forlader banen, så han kan få bolden til at bevæge sig i forskellige retninger for at slå batsmanen. Et spil, der spilles på en hurtig tonehøjde, er normalt mere spændende end et spil spillet på en langsom tonehøjde.

Trin 1

Find centrum af cricket feltet. Mål ud og mark pitchen. Det skal være 22 meter med 10 meter bredt. Markér kanterne med stak og garn, og udgrav hele området til en dybde på 12 inches. Brug et laserniveau til at lave bunden af ​​det udgravede tonehøjde. Bortskaff jordbunden andetsteds.

Trin 2

Lav en seng på 1/2-tommers knust grus til dræning. Dæk hele gulvet i det udgravede område med et 3- til 6-tommers lag, udjævnet. Rull med tunge ruller for at komprimere det så meget som muligt.

Trin 3

Påfør et lag groft sand til en dybde på 3 inches. Sandet skal være tørt, så det kan synke ned i lufthullerne i gruset. Rull, kompakt og niveau den.

Trin 4

Skov det øverste lag over sandet. Dette lag hedder "bulli" og skal konstrueres specielt til dine klimatiske forhold og jordtype. Bulli er lavet af en blanding af ler, loam og sand, og det bestemmer egenskaberne for din tonehøjde. Læg et 2-tommers lag og rul det godt ved at bruge rullen i alle retninger for at sikre god komprimering. Installer to mere 2-tommers lag, der ruller godt efter hver. Det øverste lag skal være lige så højt som muligt.

Trin 5

Plant en fin type græs. Brug stik og plant dem 4 tommer fra hinanden over hele overfladen. Top-kjole med et tyndt lag bulli og rulle let. Top-kjole og befrugte; Brug en dyse af dysen til regelmæssigt vand. Rul banen, når den er våd. Brug kun banen, når græsset er veletableret.

Del:
Kommentarer