Hvordan laver man en tennisbackboard

Hvordan laver man en tennisbackboard

Det kan være svært at altid finde en tennipartner, så hvis du vil perfektere dit spil, er det vigtigt at have en tavle backboard praktisk. Det er let at konstruere en grundlæggende tennis øvelse bagbord ved hjælp af en stor, hård bagplade overflade og metal beslag, som du kan vedhæfte til hegnet på en tennisbane. Når du har hængt dit tavle og målt et net, har du en virtuel spillerpartner, når du har brug for en.

Få en hård overflade til brug som den primære del af bagpladen. Tennisbackboards kan laves af flere forskellige materialer. En model, der ligner bagpladen, der typisk ligger i en offentlig park, kan konstrueres af et enkelt krydsfinerbræt, eller et hårdt polyurethanskum kan bruges, hvis du ønsker at skabe en mere elastisk kollision ved slag. Størrelsen på bagpladens overflade kan variere afhængigt af ledig plads og præcisionen med hvilken du rammer bolden. Typiske størrelser spænder fra 12 fod ved 8 fod til et lille bagbord op til 20 fod med 10 fod til et stort bagbord.

Fastgør fastgørelsesanordninger til oversiden af ​​bagsiden øverst til venstre og øverst til højre. Hvis du planlægger at fastgøre dit bagplank til hegnet på en offentlig tennisbane, skal du feste parenteser i øverste hjørner af brættet.

Hæng beslagene over hegnet af hegnet, således at bagpladen læner sig mod hegnet i en vinkel på ikke over 15 grader. Lænning af bagpladen i en sådan vinkel vil resultere i, at bolden returneres i en lidt opad vinkel.

Tegn eller mal en linje på bagpladen, der svarer til højden af ​​et tennisnet. En regulering tennis net er 3 meter høj i midten af ​​nettet.

Del:
Kommentarer