Hvordan laver man en maskot kostume

Hvordan laver man en maskot kostume

Folk kan bare ikke lade være med at komme ind i ånden i et spil, når der er en costumed maskot cavorting på sidelinjen. Men professionelle maskot kostumer kan bære en ublu pris. Din skole, liga eller organisation kan spare mange penge, hvis du selv laver kostume.

Design og konstruer en maskot kostume

Vælg det enkleste mulige design. At skabe en ridder i rustning på en vedhæftet hest går ud over de fleste amatørfunktioner. Et grundlæggende hovedstykke og en- eller todelt trøje kan ændres for at skabe mange forskellige maskotter.

Start med et rundt hoved, der kan skabes ved lagring papier maché over en ballon eller strandbold. Muzzles, snouts, næse og andre elementer kan skabes ved carving styrofoam blokke og limning dem på. Sprøjt indersiden af ​​hovedet med akrylbelægning, så papier maché ikke blødgøres med fugt.

Find mønstre til menneskelige karakterdragt som kong, barbarer, pirat, troldmand eller cowboy i syning af kataloger, der er tilgængelige i enhver stofbutik og mange håndværkscentre.

Lav dit eget forplejning. Mønstre til dyre kostumer er svært at komme med. Find et vintage mønster på mønstre fra fortiden (se Ressourcer nedenfor). Brug mønsteret som vejledning, og øg størrelsen efter behov.

Start med et købt jumpsuit og lim stykker af skum, brug hula hoops eller på anden måde ændre formularen, hvis du vil have noget andet end et grundlæggende fursuit. Lim eller sy passende stof over formularen.

Besøg en kostume butik for elementer som dyre fødder, der er vanskelige at lave.

Få flere tips om at skabe maskot kostumer fra "Critter Costuming: Making Mascots og Fabricating Fursuits" af Adam Rigg, tilgængelig på Amazon (se Ressourcer nedenfor).

Del:
Kommentarer