Hvordan laver man en FAIR Tee Ball eller Little League Batting Line up (Batting Order)

Hvordan laver man en FAIR Tee Ball eller Little League Batting Line up (Batting Order)

Hver baseball coach skal håndtere forældrene, når de spørger: "Hvorfor beder min søn eller datter altid i bunden af ​​ordren?". I de yngste aldersgrupper, som tee ball, kan jeg lide at holde det sjovt ved at gøre ordren helt tilfældig. I denne artikel vil jeg beskrive en sjov og nem metode, som jeg har brugt i mange år for at hjælpe dig med at lave en retfærdig og upartisk batting ordre linje og batting ordre for de små liga eller tee boldhold, som du coaching. Hver træner skal håndtere forældrene, når de spørger: "Hvorfor beder min søn eller datter altid i bunden af ​​ordren?". I de yngste aldersgrupper, som tee ball, kan jeg lide at holde det sjovt ved at gøre ordren helt tilfældig.

Jeg har anvendt denne metode med stor succes i mange ĂĄr.

Jeg har coaching ungdomssporter i mange år, og en af ​​de bedste dele af coaching er at undervise de yngste af spillerne de færdigheder, der er nødvendige for at spille spillet og gøre deres tid på banen fornøjelig. I denne artikel vil jeg fokusere på, hvordan man laver en sjov og nem indsatsordre for unge små ligahold og tee-ballhold. Jeg har brugt denne metode på alle de unge baseballhold, jeg har coachet med stor succes!

Først skal du sørge for at alle spillerne hatte og udstyr har deres navne på dem. Dette er et tip, jeg gerne vil dele, der hjælper dig igennem sæsonen, når spillere mister deres hatte, handsker, flagermus eller andet udstyr. Den allerførste ting jeg gør, når jeg uddeler hatte og uniformer i begyndelsen af ​​sæsonen, er at sikre, at hvert barns navn er skrevet på indersiden af ​​regningen af ​​deres baseball caps. Mens vi er i det, har jeg forældrene skrevet barnets navn på deres baseballmitts og baseball flagermus. Hvis du er coach, ved du hvad der sker efter hvert spil eller øvelse, efterladt udstyr. Dette er en fantastisk måde at sikre, at den retmæssige ejer får deres udstyr tilbage i kort rækkefølge, så de kan bruge det til at øve med hjemme.

Når hatte er blevet mærket med spillernes navn eller ensartet nummer, er du klar til at opbygge en sjov og upartisk line up og batting rækkefølge.

Saml alle spillerne hatte ind i en bunke. Måden jeg gør det jeg har alle spillerne tager deres hatte ud og leverer den til en af ​​spillerne eller trænere. Husk, at hver af disse hatte har et barns navn skrevet på indersiden af ​​regningen.

Dernæst har jeg hver spiller en tur, der vælger en hat ud af bunken. Uanset hvilket navn der er på det flagermus først. Så vælger en anden spiller en anden hat, navnet på den hat får nu at slå den anden... og så videre. Vi gør dette før hvert Tee Ball-spil, vi spiller.

Dette gør linjen helt tilfældig og børnene har det sjovt at gøre det. Forældrene kan også lide ideen om, at deres barn vil få mulighed for at batse først, hvis de har trukket deres hat.

Alle er tilfredse med denne metode, og det har fungeret godt for mig i mange ĂĄr!

Del:
Kommentarer