Hvordan laver man en 12-holdsplan

Hvordan laver man en 12-holdsplan

Når du opretter en tidsplan for en sports liga, skal du være sikker på, at den er fair og afbalanceret for alle konkurrerende hold. Twelve-team ligaer er en populær størrelse for fantasy fodbold grupper. I både fantasy ligaer og konkurrencedygtige ligaer med 12 hold er en fælles ordning en opdeling i tre grupper af fire hold hver. Med tre grupper kan der laves et afbalanceret tidsplan i løbet af 14 runder, der sikrer, at alle divisionens modstandere spiller samme skema.

Trin 1

Skriv ud alle team match-ups du vil have brug for i løbet af en sæson i et regneark eller tekstbehandlingsprogram. Hvert hold vil spille deres division modstandere to gange, og deres ikke-division modstandere en gang. Hvis du bruger en home-and-away-skema, tildele hvert hold et hjem og en afvigende kamp for hver division modstander. Giv hvert hold fire hjem ikke-division spil og fire væk non-division spil så godt.

Trin 2

Udskriv match-ups.

Trin 3

Skær match-ups-siden i glidere, med et spil på hver glide.

Trin 4

Separér gliderne i mellemdelte match-ups og divisional match-ups på en flad overflade.

Trin 5

Ordne slipsene i divisionsgruppen i seks forskellige grupper med seks slips hver og vær sikker på at ingen hold er i nogen gruppe to gange. Dette skaber de seks runder af divisional match-ups for din liga.

Trin 6

Ordne slipsene i den ikke-afdelingsgruppe i otte forskellige grupper på seks slips hver, for at være sikker på, at ingen hold er i nogen gruppe to gange. Dette skaber de otte runder af non-divisional match-ups til din liga.

Trin 7

Optag grupperne i den valgte rækkefølge, hvor hver gruppe repræsenterer en runde spil for at oprette din tidsplan.

Del:
Kommentarer