Hvordan laver du en fodboldstøvler

Hvordan laver du en fodboldstøvler

Lacing en fodboldstøvler er en afgørende del af forberedelsen til leg. Uden omhyggelig snøring kan en støvle komme ud i løbet af spillet, hvilket både er en taktisk ulempe såvel som farlig. Der er forskellige måder at lace en sko på, men den traditionelle amerikanske tværsnits er altid effektiv og også den mest økonomiske snøreordning, der bruger den mindste længde af blonder per øje.

Snør snoet gennem de to nederste øjenlåger (tættest på tåen). Du kan blonder dem nedenunder eller derover, så længe arrangementet er konsistent.

Selv snørebåndene, så længden af ​​blonder mellem ende og øjenlåg er den samme på hver side.

Kryd snørebåndene, bringe venstre til højre og højre til venstre, og send dem gennem det andet sæt øjenlåg. Igen kan du passere dem gennem toppen eller bunden, så længe du forbliver ensartet.

Fortsæt mønsteret af krydsning og snøring hele vejen op ad skoen. Dette arrangement vil fungere, om skoen har et lige eller ulige antal øjenpar.

Foretag justeringer efter behov. For eksempel kan du springe over øjne, hvis du har brede fødder. For smalere fødder kan du snøre op på den ene side fra det ene øje til det næste uden krydsning og derefter dobbelt tilbage og passere blonder gennem sløjfen skabt ved snøring gennem på hinanden følgende øjenlåg.

Del:
Kommentarer