Hvordan laver Court Sko Mindre Slippery

Hvordan laver Court Sko Mindre Slippery

En domstol eller basketball sko er ikke noget, du vil være glat. Du skal være i stand til at stoppe, vende eller ændre retninger hurtigt for at undgå en modstander. Det sidste du vil gøre er at ende med at glide ind i dem eller uden for grænserne, fordi du ikke kunne kontrollere dine fødder. Hvis du har endt med nogle hoftsko, der er lidt glatte, er der ting, du kan gøre for at rette dem.

Lick fingrene og skub dem langs bunden af ​​din sko. Dette er brutto, men arbejder i et kort øjeblik. Fugtigheden på bunden af ​​sko gør dem til at stoppe kort på retten.

Køb en klæbrig mat. Træd på det i begyndelsen af ​​din spilletid. Det fjerner alt støv og snavs fra bunden af ​​skoene og giver dig bedre trækkraft.

Påfør en trækkraft i bunden af ​​din sko. Brug et håndklæde til at tørre det på. Dette fjerner støv og snavs fra dine såler og giver dig ekstra trækkraft. Du skal rengøre dem igen, når du føler at dine sko begynder at glide.

Sprøjt bunden af ​​skoene med hårspray. Dette fjerner ikke støv fra dine sko. Det skaber en klæbrig film på bunden, som gør det muligt for dine sko at greb gulvet bedre og forhindrer dig i at glide.

Del:
Kommentarer