Hvordan kolon rense ved hjælp af citron vand

Hvordan kolon rense ved hjælp af citron vand

Den citronsyre er en naturlig måde at fjerne toksiner fra dit system, rense din kolon og skure et par pund. Også kendt som masterrenseren, er citronvand hurtigt kendt for at alkalisere systemet, forbedre hudtonen, øge energi og bidrage til en generel sundhedsfølelse.

Opskriften på kolonrensning af citronvand hurtigt er let, men det tager personlig beslutning at holde fast ved det. Hvis du holder fast i det, vil resultaterne vise sig at være umagen værd.

Hæld saften af ​​halvdelen af ​​en citron (ca. 2 spsk) i et 10 oz glas filtreret vand. Tilsæt 2 spsk ahornsirup sammen med en knivspids cayenne peber til vandet og rør grundigt.

Drikk citronblandingen i et møde, hvis det er muligt. Det er ikke nødvendigt at skubbe det ned, men sip ikke blandingen i løbet af en times tid.

Gentag processen hele dagen, indtil du har spist mindst 60 oz citronvand. Forsøg at jævnt fordelte citronvandsglasserne hele dagen. Da citronsammenslutningen er den eneste kilde til ernæring, pladser den ud over flere timer. Derudover gør afstanden det muligt at hver dosis arbejder sin magi i rensning af din kolon.

Genindsæt langsomt fødevarer, når den hurtige er forbi. Uanset om du brugte citronrensningen i 3 dage eller 30 dage, skal du tage dig tid til at genintroducere fødevarer. Den første dag efter afslutningen af ​​rensningen tilsættes juice til din kost.

Indsæt salater og grøntsager på dag to efter citronrensningen. Lad dit system langsomt tilpasse sig overgangen fra alle væsker til faste stoffer. Introduktion for meget for hurtigt kan forårsage mavesmerter og ubehag.

Tips

Den citron hurtigt kan sikkert udføres i så få som 1 eller 2 dage til så mange som 30 dage. Hvis dette er første gang, du renser dit kolon ved at bruge citronen hurtigt, føler du ikke behovet for hurtig i 30 dage. Du kan måske starte med en eller to dage hurtigt og til sidst arbejde dig op til 30 dage. Hvis du er ny til fasting, anbefales det stærkt, at du starter hurtigt i en weekend eller på dage, hvor du ikke har arbejde, skole eller sociale forpligtelser.

Advarsler

Selv om citronrensningen er spioneret for at være en sikker naturlig måde at rense din tyktarm på og tabe sig, anbefales det stærkt at du besøger din læge, inden du starter. Dette er især vigtigt, hvis der er en helbredstilstand, der kan blive påvirket af en alvorlig kostændring.

Del:
Kommentarer