Hvordan kolon rense hjemme

Hvordan kolon rense hjemme

En kolon rensning er en effektiv måde at fjerne toksiner, der er akkumuleret i dit system. Der er flere måder at rense tyktarmen på. Og mens mange mennesker foretrækker colonic vanding indgivet af en professionel, er det muligt at rense tykktarmen derhjemme. Regelmæssig kolonrensning kan lette en række mavekramper som forstoppelse. Desuden kan det reducere dine chancer for at udvikle tyktarmskræft og andre fordøjelsesbetingelser.

Tag urtetilskud. Flere urter og kosttilskud fungerer som en naturlig afføringsmiddel og kan effektivt rense tykktarmen. Disse omfatter kalkun Rabarber, som er en intestinal renere, og Cascara Sagrada, som er en mild kolon rengøringsmiddel. Andre kosttilskud bevist at fremme et sundt fordøjelseskanalen omfatter hørfrø, senna, ormfrø og olivenbladekstrakter.

Brug en enema til at rense tykktarmen. Der er forskellige typer af enemas - vand, ler og kaffe. Desværre er enemas rodet og nogle gange ubehageligt. Desuden renser de ikke hele tyktarmen. Denne type kolonrensning fjerner primært affald og toksiner i nedre tarm.

Forøg dit fiberindtag. En naturlig og enkel måde at fuldføre en kolonrensning hjemme indebærer at reducere dit fedtindtag og natriumindtag og øge dit fiberindtag. Tag 30 mg fiber om dagen. Køb fibertilskud eller øg dit indtag af frugt og grøntsager. En fiber med højt fiberindhold letter forstoppere, hjælper med vægttab og reducerer risikoen for udvikling af fordøjelsesproblemer.

Udfør en afvænningsdiet. Fjernelse af affald og skadelige toksiner fra kroppen er en af ​​de bedste måder at forbedre dit generelle helbred på. Toksiner kan opbygge i tarmene eller tyktarmen; og mens kolon renser tarmene af disse toksiner, kan en fuldstændig afgiftning eliminere toksiner placeret i hele kroppen og forbedre lever-, nyre- og hjertefunktionen. Effektive afvænningsdiet omfatter frugt- og grøntsagskonsekvenser, vegetabilsk bouillon og suppediæt og juicedieter (se Ressourcer nedenfor).

Drik masser af vand. Som affald og toksiner forlader din krop, så gør du også væsker. Hold din krop hydreret under et kolon rens ved at drikke 8 til 10 glas vand om dagen.

Del:
Kommentarer