Hvordan kan jeg sammenligne en Honda CRF 70 og XR 70?

Hvordan kan jeg sammenligne en Honda CRF 70 og XR 70?

Honda XR og CRF-serien af ​​motorcykler er begge enkeltcylindrede firehjulede terrængående motorcykler, der primært anvendes til stuntrydning. Disse to cykler giver sammenlignelige designs og ydeevne. XR-serien blev først udgivet og bliver nu gradvist erstattet af CRF-serien. Begge serier af cykler har 70cc modeller, således modelnavnet XR70 og CRF70. Sammenligning af de to modeller kræver etablering af et sæt bedømmelseskriterier.

Opret en liste over sammenligningskriterier. For at finde den enkelte cykel, der passer bedst til dine behov, skriv ned de tre vigtigste egenskaber. Hvis du vil have en billig back-up stunt cykel til træning, så vil prisen være dine primære sammenligningskriterier. Hvis du vil have enten cykel som din primære maskine til stuntkonkurrencer, så er tilstands- og servicehistorie vigtige kriterier. XR 70-modeller vil sandsynligvis være ældre end CRF 70-versionerne, så hvis du leder efter en ny eller næsten cykel, fokuser du derefter på sidstnævnte.

Eliminer eventuelle irrelevante kriterier fra sammenligningen. Ved at etablere de vigtigste sammenligningskriterier skal du have en ide om egenskaber, der er mindre vigtige. Søg brugte brugte cykelannoncer online og gennemgå resuméet af hver cykel. Folk vil sandsynligvis først liste de bedste funktioner på deres cykel. Malingfarven eller dækets tilstand kan være ubetydelig, så undgå at betale for disse egenskaber ved at fjerne enhver cykel, der annoncerer disse funktioner fremtrædende.

Lav en liste over sekundære kriterier. Faktorer som alder eller cyklen eller placeringen af ​​sælger kan være mindre vigtige, men i tilfælde af en dødvande du kan bruge disse kriterier til at vælge den rigtige cykel.

Udsæt et simpelt rangordningssystem. Tegn tre kolonner på et stykke papir og tag kolonnerne med dine tre vigtigste kriterier, der placerer det vigtigste til venstre. Rangér hver cykel, som du gennemgår ud af 20 for dine vigtigste kriterier, ud af 10 for de næststørste kriterier og ud af fem til den tredje. Denne metode giver en nøjagtig afspejling af hver cykels egnethed, mens man tager følelser ud af processen.

Sammenlign de samme egenskaber ved hver cykel. Ved at gennemgå de forskellige tilgængelige versioner af begge modeller får du en ide om hvilken model der passer dig bedre. Hvis du søger en mere moderne cykel og er parat til at betale ekstra, kan CRF 70 være mere passende. Hvis du vil have en billigere cykel til at øve på, og du er ikke bekymret for avancerede funktioner, er XR 70 mere egnet. For at få en rimelig sammenligning anmeldelse og score begge modeller separat. Når du har gjort dette, skal du tilføje scorerne og vælge den enkelte cykel, som bedst opfylder dine personlige kriterier.

Del:
Kommentarer