Hvordan kan jeg reducere størrelsen af ​​mine kalve?

Hvordan kan jeg reducere størrelsen af ​​mine kalve?

Kalvemuskelen består af gastrocnemius og soleus på bagsiden af ​​underbenet. Kalvene kan blive for store til din smag på grund af fysiske træningsmetoder, genetik og overskydende fedtvæv. Der er flere metoder, der kan bruges alene uden at bruge penge eller med hjælp fra læger.

Dyrke motion

Kardio øvelse (som at løbe, gå, cykle og svømme) vil slippe af med overskydende fedt uden at bygge mere muskler.

Stretch i 15 minutter før og efter fysisk aktivitet. Stretching, yoga og pilates øger fleksibiliteten og gør musklerne længere til et tyndere udseende.

Styrke træner dine kalve tre til fire gange om ugen. Nøglen er høj repetition og lav vægt øvelser. Du vil forbedre din muskel tone uden at få store kalve. Brug ikke store vægte, eller resultatet vil være store, klumpede kalve. Prøv denne øvelse:

Kalvehævninger: Hold en lys håndvægt i hver hånd, eller slet ingen, og stå med dine fødder skulderbredde fra hinanden. Skub op på dine tæer og kuglerne på forsiden af ​​dine fødder. Sænk langsomt ned til fødderne er flade på gulvet. Prøv at stå med dine tæer, der peger indad og udad efter variation. Alternativet til denne øvelse er at bruge kalveforhøjningsmaskinen på en sundhedsklub. Juster vægten på maskinen, inden du begynder; brug mellem 10 og 30 lbs. Placer dine skuldre under puderne og hold fast på håndtagene. Udfør en cal raise ved at skubbe op på tæerne og langsomt sænke ned igen.

Calf Reduction Surgeries

Selektiv neurektomi-kirurgi frigør nerven for gastrocnemius, som får muskelen til at dø. Ifølge calfreduction.net er kalvemuskelstørrelsen reduceret med 1 til 3,5 cm, og genopretningstiden er kort. Denne metode kan være uforudsigelig og kan forårsage soleus muskel i kalven til at arbejde overarbejde, hvilket kan resultere i en unormalt formet kalv. Radiofrekvens kan anvendes i selektiv neurektomi kirurgi for at reducere ardannelse og forbedre resultaterne. Kalvreduktion kan være så stor som 6 cm.

En delvis muskelresektion er i stand til at give et meget mere præcist og pålideligt resultat end selektiv neurektomi. Denne metode virker ved at skære dele af musklerne for at skelne den ønskede størrelse af kalve. Gendannelsestiden kan tage 6 til 12 måneder. Operationen forårsager ardannelse.

Ifølge calfreduction.net er den mest invasive operation for kalvreduktion total excision af medial gastrocnemius. Denne operation fjerner hele medicinsk gastrocnemius og eliminerer hele denne muskelfunktion. Der er ardannelse efter operationen, som vil tage tid at falme væk. Ligesom den partielle muskelresektion kan genoprettelsestiden være så lang som seks til 12 måneder.

Del:
Kommentarer