Hvordan hæve håndtagene på en huffy cykel

Hvordan hæve håndtagene på en huffy cykel

Justering af styret på din Huffy-cykel er en simpel opgave. Huffy headsets har en bolt i midten af ​​styret, der fastgør dem til bremsens hovedramme. Det kan være nødvendigt at justere styret af flere årsager, herunder så de ikke bliver løs, så de passer bedre til rytterens højde ved at sænke eller løfte dem eller tilpasse sig personlige præferencer. Uanset årsagen lærer du hvordan du justerer dem og tager afsted for en tur.

Find hovedbolten til styret, som løber lodret nedad fra gaffeltoppen. Bolten løber ned gennem styrets skaft og stopper inde i gaffelen. Dette er bolten til at løsne for at kunne justere styret.

Indsæt unbrakonøglen (normalt en 6 mm unbrakonøgle er standardstørrelsen, men prøv den næste størrelse op eller ned, hvis 6 mm skruenøglen ikke fungerer som størrelser, kan være lidt anderledes) i bolten og drej skruenøglen til venstre, eller mod uret. Nogle få roterende drejninger på bolten skal være nok til at løsne det tilstrækkeligt.

Juster håndtaget, mens du vender mod cyklen fra forsiden med dækkene mellem knæene. Denne positionering giver dig den bedste gearing og kontrol til justering. Klem dine knæ stramt på cykeldækket, mens du trækker en opadgående bevægelse på styret. Når du bevæger styret op, skal du se en maksimal højde markering på styret. Sørg for ikke at hæve styret over dette punkt, da dette vil være en fare for cyklens rytter.

Når styret har nået den ønskede højde, skal bolten strammes. Stram stængerne til det punkt, hvor stængerne ikke længere kan bevæge sig op eller ned, når du anvender al din vægt for at prøve at flytte dem.

Del:
Kommentarer