Hvordan får jeg en fed Butt Naturligt?

Hvordan får jeg en fed Butt Naturligt?

At have en større, rounder bund er noget flere og flere mennesker bruger kirurgi til at opnå. Men der er måder at gøre din rumpeløber naturligt uden at ty til kirurgi. Berømtheder med berømte derrierer som Beyonce og Jennifer Lopez har ikke brugt kirurgi for at få deres kurver. Alt det tager er at spise rigtigt og lave de rigtige øvelser. Du kan endda narre folk til at tro, at du har en rytterstump bare ved, hvad du har på dig.

Trin 1

Spis masser af gode fedtstoffer. Gode ​​fedtstoffer er en væsentlig del af en sund kost. At spise godt vil hjælpe dig med at tabe sig om din talje, og det vil gøre din butt se større. Essentielle fedtsyrer, der findes i fødevarer som fedtet fisk, avocado og nødder øger din metaboliske hastighed og øger mængden af ​​fedt, du brænder.

Trin 2

Gør masser af squats. At udøve dine gluteal muskler vil tone dem og få dem til at se rounder og perkier. Stå med fødderne skulderbredde fra hinanden med dine fødder pegende fremad. Bøj langsomt dine knæ og sænk din krop med bunden stikker ud bag dig. Sørg for, at du tydeligt kan se dine tæer foran dig. Hold i tre sekunder, og hæv dig selv op igen. Gør tre sæt med 15 gentagelser hver dag.

Trin 3

Brug jeans, der gør din røv se perkier og rounder. Se efter jeans, der har ryglommer højt op på rækken for at løfte det op. Også lav-jeans hjælper med at skabe en illusion af en fyldigere derriere. Mange tøjdesignere laver jeans, der med vilje løfter din røv. Mærker som True Religion og J Brand er kendt for deres løfteevne.

Trin 4

Forskning noninvasive måder at forbedre din røv. Der er mange virksomheder, der laver kosttilskud, der hævder at tynde ned i taljen og gøre din butt se større. Tag en kapsel om dagen med et måltid for at hjælpe med at fremskynde processen.

Del:
Kommentarer