Hvordan får jeg af med dårlig ånde, når tonsils er fjernet?

Hvordan får jeg af med dårlig ånde, når tonsils er fjernet?

Gentagende tonsillitis fører ofte til fjernelse af ens mandler. Dette er en kirurgisk procedure, der betegnes som en tonsillektomi, der tager flere uger at helbrede helt. I løbet af denne tid er det ikke ualmindeligt, at du oplever dårlig ånde. Dårlig ånde kan være pinligt, så venter på tre uger for halsen at helbrede, er måske ikke svaret du leder efter. Heldigvis er der et par proaktive ting, du kan gøre for at slippe af med den dårlige ånde, mens din hals er helende.

Drikk kun vand, indtil din hals har helet. Vand vil skylle væk nogen bakterier, der måtte være i munden, mens sukkerholdige drikkevarer vil gøre problemet værre. Bakterier, der er tilbage til at forblive i munden, begynder at lugte.

Bland en ss. salt med et glas varmt vand og gurgle med det flere gange om dagen. Dette vil også medvirke til at holde bakterieniveauerne lave, mens din hals heler.

Børste dine tænder og tunge efter hvert måltid med en bagepulverbaseret tandpasta. Bagepulver er en stærk lugtfjerner og hjælper med at eliminere dårlig ånde, mens du venter på, at din hals heler.

Brug en luftfugter hele natten for at holde ryggen af ​​din hals fra udtørring. Fugtigheden hjælper med at reducere lugten.

Gurgle med mundskyl, der indeholder ingredienserne klordioxid og zink, før du går ud for at køre dine ærinder. Mayo Clinic anbefaler disse ingredienser, fordi de er kendt for at neutralisere lugtfremkaldende bakterier.

Tips

Brug en ny tandbørste, så snart din operation er færdig. Når din mund helbreder, smid den tandbørste væk og få en ny. Skift tandbørster hver tredje måned efter at holde bakterier fra at bygge op på tandbørsten.

Advarsler

Undgå mejeriprodukter i løbet af de tre uger, din hals heler fra tonsillektomi. Mejeriprodukter kan forårsage dårlige lugte, når de når maven og begynder at bryde ned i mavesyren.

Del:
Kommentarer