Hvordan dør du når Team Roping?

Hvordan dør du når Team Roping?

Dally er en af ​​de vigtigste færdigheder til at mestre i team roping. Dallying er den handling, at løbe dit reb flere gange rundt om din sadlerhorn, efter at du med succes har roped styret. Dette skaber et solidt anker og tvinger styret til at trække sig mod den kombinerede vægt af dig og din hest, i stedet for mod dit eget greb. Kort sagt, uden en hurtig og komplet dally er der ingen fangst.

Rør styret. Hvis du er hovedet, være forberedt på en pludselig ændring i retning fra styret, som rebet lander.

Hold tovet i begge hænder, tommelfingeren op, hænder skulderbredde fra hinanden. Lad kablet hvile i "V" mellem tommelfingeren og pegefingeren på din sekundære hånd. Tag fatet i din dominerende hånd, løst nok, at slækken bevæger sig frit gennem dit greb, mens styret bevæger sig, men tæt nok til at holde styringen.

Tag din sekundære hånd inden for 1 eller 2 inches af sadlenhornet. Med din dominerende hånd, løb tøjet tre eller flere gange rundt om hornet, så lusene holdes så tætte som muligt.

Fjern din sekundære hånd fra reb og signal din hest for at stoppe. Sørg for at holde din dominerende hånd ud af løkkene rundt om sadlenhornet.

Bøj dig selv fast i bøjlerne uden at løfte din vægt fra sadlen. Påfør stramt tryk på rebenden med din dominerende hånd, men vær forberedt på at give slip med det samme, hvis din dale fejler. Da styreren tager sløret ud af rebet, skal det trække sig stramt og blive på plads. Tilbage din hest for at holde presset på linjen og holde din dally fra at glide.

Del:
Kommentarer