Hvordan donere træningsudstyr

Hvordan donere træningsudstyr

Gamle øvelsesudstyr, der sidder i garagen eller ubrugt i stuen, kunne give en anden et tiltrængt værktøj til at blive sundere. Der er mange måder at donere udstyr på. Du kan give det til dine venner eller en lokal kirke, eller du kan kontakte flere organisationer, der har brug for motion og sportsudstyr.

Hvordan donere træningsudstyr

Saml dit udstyr sammen og ryd det. Ring til Frelsesarmen eller Goodwill, og sørg for en afhentning, hvis du vil gøre en generel donation. Ellers kan du donere til bestemte årsager eller personer ved at følge et af nedenstående trin.

Ring til din lokale Boys and Girls Club og spørg dem om de har brug for træningsudstyr. Gå til deres hjemmeside for at finde en klub i nærheden af ​​dig. Se afsnittet Referencer nedenfor for deres hjemmeside.

Kontakt Jeg elsker skoler for at se en liste over specifikke efterspurgte emner fra lokale skoler. Klik på linket "Lærerens ønskeseddel" på deres hjemmeside, og udfyld søgeformularen. Se "Hvor skal du donere" i referencerne nedenfor for hjemmesiden.

Kontakt Sports Gift, Inc. for at donere dit udstyr til underprivilegerede børn rundt om i verden. Klik på linket "Donér sportudstyr" på deres hjemmeside, og gennemse listen over nødvendige emner. Afsend artiklerne til Sports Gift, 32545 B Golden Lantern, # 478, Dana Point, California 92629, eller slip dem på Laguna Hills Office på 26072 Merit Circle, Suite 121, Laguna Hills, CA 92653. Se "Hvor skal donere" i afsnittet Referencer nedenfor for deres hjemmeside.

Placer en annonce i den gratis sektion af Craigs liste eller på Freecycle Network for at give til nogen lokalt. Klik på linket "Gennemse grupper" på deres websted, og klik derefter på din stat og by for at blive taget til en lokal gruppes hjemmeside. Tilmeld dig et gratis medlemskab, og læg derefter en annonce for de varer, du ønsker at donere. Koordiner en afhentetid med en interesseret part. Se "Hvor hen til donere" i afsnittet Referencer nedenfor for deres hjemmeside.

Del:
Kommentarer