Hvordan demonterer jeg Bowflex Ultimate 2?

Hvordan demonterer jeg Bowflex Ultimate 2?

Bowflex Ultimate 2 mini-gym kommer fra rækken af ​​Bowflex Home Gyms udviklet af Nautilus Inc. At have Bowflex Ultimate 2 derhjemme giver ejere fleksibiliteten til at have et gym hjemme, fordi det giver en komplet body workout oplevelse med et udvalg af mere end 95 øvelser. For at spare plads rundt i hjemmet efter træning, kan Bowflex Ultimate 2 demonteres.

Løsn kablerne fra kroge i bunden af ​​abs-crunch-kablet, og glid forsigtigt abs-crunch-komponenten ud af sæde-skinnestøtten. Løft enden af ​​bænken længst væk fra glidende side og tag bænken ud af sædeskinnen ved at afmontere den fra korsbøjlen, der fastgør den til skydestolen.

Løft krølbjælken fra båndet på rullebjælkebjælken ved benforlængelsen. Fjern prædikarkurlsvedlægget fra benforlængelsesvedhæftet ved at afmontere det. Løsn benstøtterammen fra benene på benforlængelsesbeslaget.

Find krogen under benforlængelsesarmaturet og tag de vedhæftede kabler af. Fra stolpen på sædebjælkens støtte, tag fat i benforlængelsesarmaturet for at frigøre dette og glide op for at fjerne fastgørelsen.

På begge flanker af squat fastgørelsen afmonterer kablerne, der fører mod brystbjælken glidende remskive for at løsne det. Fjern skruetilpasningen fra det nederste stolpe på sæderammen ved at låse den op fra sin position og afmontere den for at frigøre den. Find og fjern den squat holder, der er indsat i det runde hul under sæde skinnen. Lås op og tag sædet "T" håndtaget ud af sin position på sædeskinnen.

Løsn kablet fastgjort på forsiden af ​​bænkunderlaget. Det er den der strækker sig fra forsiden af ​​forsamlingen mod forsiden. Træk forsigtigt kablet gennem de forskellige remskiveaggregater og noter deres placering for at gøre det nemt at montere enheden i fremtiden. Træk kablet gennem den nedre halvdel af den flytende remskive. Afmonter enkelt-remskivenheden for at løsne kablet helt. Gentag dette trin for kablerne på den anden side af Bowflex.

Skru skruerne og skiverne af og løsn de øverste latstændere fra de nederste latstativer. Løsn de nederste stående stolper fra bagbagsamlingen ved at skrue boltene ud, som bruges til at fastgøre den. Fjern plastdækslerne fra bundenheden ved at skrue boltene ud, der fastgør dem. Afmonter frontbaseanordningen og forsiden bagtil ved at fjerne bolte og spændeskiver.

Del:
Kommentarer