Hvordan behandler Tea Tree Oil Lice?

Hvordan behandler Tea Tree Oil Lice?

Hovedlus

Hovedlus er et voksende problem for familier, især børn med skolealder. Hovedlus er små parasitiske insekter, som lever på hovedbunden og håret på det menneskelige hoved. De er hvidlige i farve og lægge æg, der fastgøres til håret. Ægene hedder nitter og er hvide eller brune farvede pletter, der ikke kommer let ud. Lus er meget hårde små skabninger, og der er mange pesticidprodukter på markedet for at slippe af med dem. Problemet med det er dog, at lusen er så let at sprede, at børn kan få dem mere end en gang fra andre børn. Gentagen brug af pesticider, der omfatter kemikalier, kan blive farlige, plus kan helt ødelægge pH-balancen af ​​hår. En alternativ metode til at slippe af med hovedlus er te-træolie. Selv om der ikke er nogen medicinske beviser, der understøtter dens effektivitet mod hovedlus, sværger mødre overalt ved at bruge te-træolie på hovedlus i stedet for kemiske præparater.

Tree Tea Oil

Tea tree olie kommer fra en plante kaldet melaleuca alternifolia. Det er en olie skabt ved dampning af anlægget. Den dannede olie indeholder svampekomponenter. Selvom der ikke findes registrerede verificerede undersøgelser, der er tilgængelige som bevis, antages det, at hovedlus er afstødt af disse anti-svampegenskaber.

Metode

Tea tree olie er meget stærk og kan brænde huden, hvis den bruges alene. Det skal blandes med shampoo. Hæld den normale mængde, du bruger, når du shampooer i en lille skål og bland den med 3 til 10 dråber tea tree olie. Antallet af dråber afhænger af hvor lang tid personens hår er. Kortere hår har brug for mindre shampoo, så derfor mindre te-træolie. Brug shampoo tea tree olie mix til at shampoo håret, men skyll ikke. Sæt en badekåbe over personerne med hovedet med shampooen stadig i håret. Lad sidde i 10 minutter, skyll derefter shampoen ud. Brug en lusekamme til at udkamme alle nitterne. Te-træolien vil afstøde lusene, hvilket gør dem lettere at kæmpe ud og lusekammen trækker nitterne ud af hårets aksler.

Forebyggelse

For at forhindre yderligere udbrud er der shampooer, der allerede har teetræ olie i dem. Ved at bruge disse som en almindelig shampoo for at holde håret rent, virker det som et afstødende middel, så lusene ikke tiltrækkes til håret. Dette skyldes, at de anti-svampemidler i te-træolien altid vil være i håret med regelmæssig brug

Del:
Kommentarer