Hvordan at slippe af med en rotten tand

Hvordan at slippe af med en rotten tand

Smerter lokaliseret til tænderne er ofte forårsaget af hulrum, som er små huller, der opstår i tænderne, når korrekt tandpleje ikke er opfyldt. Når de ikke er markeret, kan hulrummet blive til en dårligere tilstand kendt som tandkarameller eller tandrot. Tandfald kan være meget smertefuldt og kræver en tandlæge til at reparere tanden. Hvis du har bemærket nogen smerte eller misfarvning på tænderne, der kan indikere tandrot, jo hurtigere søger du tandlæge, jo bedre.

Lav en aftale med din tandlæge, så snart du føler dig ubehag eller følsomhed i tænderne. Jo længere du venter, jo værre bliver tandrotet.

Diskuter din smerte med tandlægen og få ham til at undersøge tanden for at se, hvad omfanget af henfaldet er, og hvad handlingsforløbet skal tages. Afhængigt af sværhedsgraden af ​​tandbrugen vil tandlægen enten bestille dig til at skylle tungt med fluor for at stoppe forfaldet i sine spor eller oprette en aftale for en påfyldning eller krone. I mere ekstreme tilfælde vil tandlægen udføre en rodkanal eller helt fjerne tand og erstatte den med et implantat.

Pak det ramte område med en fedkød til dagen for din aftale. Klipper er et af de mest almindeligt anvendte naturlige lægemidler, når det kommer til tandpine.

Deltag i din tandpleje for at få den ramte tand behandlet. Efter udnævnelsen skal du overveje de dental hygiejnevaner, der førte til dit tandfald. Sørg for at du børster, flosser og bruger en fluoridskylning regelmæssigt for at forhindre nedfaldet af dine andre sunde tænder.

Del:
Kommentarer