Hvordan at binde sko efter hofte erstatning

Hvordan at binde sko efter hofte erstatning

Livet efter hofterstatningskirurgi vil præsentere sine udfordringer. Tal med din læge om hvilke aktiviteter du kan og ikke kan gøre, og få råd om, hvordan du gør dagligdags aktiviteter behagelige og sikre. Binde dine sko er en aktivitet, der kræver tanke og forberedelse til at opnå efter hofterstatning. Du vil måske sørge for, at du har nogle sko, du bare kan glide ind i, men for at binde sko skal du følge disse grundlæggende trin.

Binde dine sko

Tag dit forlængede skohorn og slip skoene i stående stilling. Ved hjælp af det udvidede skohorn skal du kun bøje lidt. Undgå at bøje hele vejen over i taljen.

Stå foran en stol, der har en lige ryg og arme. Brug ikke en stol, der har en masse pude, da det bliver svært at komme op. Sædet skal være højt og fast. Brug dine arme til at sænke dig selv i stolen. Hold dit betjente ben forlænget foran dig, mens du sidder ned. Du må ikke sikkerhedskopiere hele vejen ind i sædet.

Tag begge ben i siddende stilling, med dine fødder fladt på gulvet foran dig. Løft dit ben og hvil din fod på knæet i figur-fire position. Hold begge knæ fremad. Hold begge knæ foran den tilsvarende hofte. Lad ikke dit knæ passere midterlinjen af ​​din krop. Sæt aldrig med dine ben på tværs af knæet.

Bind din sko, kun bøje så meget som nødvendigt i taljen. Sænk dit ben til jorden og løft det andet ben til at gøre det samme på den anden side.

Brug dine arme til at løfte dig ud af stolen.

Tips

Hvis du har brug for at binde dine sko i stående stilling, så spørg nogen om at binde dem til dig. Bøjning for meget i taljen eller løft din fod for at gøre det kan resultere i hofteforskydning.

Del:
Kommentarer