Hvor skal man få et gratis prøvepar af kontaktlinser

Hvor skal man få et gratis prøvepar af kontaktlinser

Kontaktlinser er dyre, og før du forpligter dig til at købe en årlig levering af kontaktlinser, er det vigtigt at prøve dem først og se om du kan lide dem eller ej. Dette er gavnligt, hvis du søger at starte iført kontaktlinser eller skifter fra et andet mærke. Fabrikanter markedsfører deres produkter ved at lade forbrugerne prøve deres kontaktlinse inden de køber. Gratis prøvepar af kontaktlinser er bredt tilgængelige, og du kan endda benytte gratis prøvepar af farvede kontakter.

Lægens kontor

Producenter sender optometrists kontaktlinseprodukter, som de kan anbefale til deres patienter, inden de ordineres. De fleste læger måler linsernes kompatibilitet med et individ ved at tilbyde flere forsøgspar linser. Selvom du er en kontaktlinser til længere tid eller kun vil eksperimentere med farvede kontakter, så spørg din læge om et gratis forsøgspar linser, du vil prøve. Optometriste vil som regel lade dig holde et forsøgsparet kontaktlinser for at hjælpe dig med at bestemme, om kontaktlinser er rigtige for dig.

Producentens hjemmeside

Nogle kontaktlinsproducenter ved, hvor vigtigt det er for forbrugerne at prøve kontaktlinser først, før de køber et par kasser værd. De tilbyder gratis prøvepar af kontaktlinser via kuponer på deres hjemmesider, som du kan give din optometrist til at anmode om en bestemt linje og et produkt. Johnson & Johnson er kendt for at tilbyde gratis forsøg på sine kontaktlinseprodukter, især Acuvue-linjerne.

Kontaktlinser

Nogle kontaktlinsehandlere online, som f.eks. 1800Contacts, kan samarbejde med et firma, der lancerer et nyt produkt, og kan tilbyde gratis prøvepar og rabatter på disse nye produkter. Rabathandlere som Walmart og Costco kan også tilbyde gratis prøveparre. AllAboutVision er en stor ressource til øjenpleje og kontaktlinser, og hjemmesiden indeholder også lister over kontaktlinser, der tilbyder gratis prøvepar.
Hvor skal man få et gratis prøvepar af kontaktlinser

FAQ - 💬

❓ Kan man prøve kontaktlinser gratis?

👉 PRØVELINSER I 10 DAGE UDEN BEREGNING. Hos Profil Optik har du 10 dages prøvetid på kontaktlinser uden beregning.

❓ Kan man blive blind af at bruge kontaktlinser?

👉 Lægerne kom siden frem til, at kvindens venstre øje var ramt af den sjældne øjensygdom på hornhinden Acanthamoeba keratitis. Infektionen er kendt for at føre til permanent blindhed, eller i endnu grellere tilfælde at man mister øjet, og den kædes ofte sammen med brug af kontaktlinser.

❓ Hvad koster kontaktlinser pr måned?

👉 Købes kontaktlinsen hos en optiker, så koster det ca. 470 kroner om måneden, hvis du skal have korrigering for dit nærsyn eller langsyn. Har du derimod bygningsfejl, koster kontaktlinsen mellem 500-550 kroner om måneden eller mere afhængig af optiker.

❓ Hvor er kontaktlinser billigst?

👉 Hos Synoptik kan du nemt og billigt købe kontaktlinser online, ligesom du også finder et stort udvalg i din lokale Synoptik. Her kan du også tegne et kontaktlinseabonnement fra kun 98,- pr. måned hos vores kontaktlinse- og abonnementsspecialister.

❓ Hvad er de bedste kontaktlinser?

👉

  • Alcon Dailies AquaComfort Plus – bedste kontaktlinser i test.
  • Alcon Dailies Total1 – bedste til følsomme øjne.
  • Johnson & Johnson 1-Day Acuvue Moist – bedste til tørre øjne.
  • Bausch & Lomb SofLens Daily Disposable – bedste til prisen.
  • CooperVision Biofinity – bedste til længerevarende brug.

❓ Hvilken type kontaktlinser skal jeg vælge?

👉 Hvilke kontaktlinser du skal vælge, afhænger af forskellige faktorer: din øjenform og -følsomhed, hvor ofte du ønsker at bruge kontaktlinserne, og endelig hvor ofte du ønsker at skifte dine kontaktlinser. Der findes forskellige kendte mærker af kontaktlinser, og her kan du se hele vores udvalg.

❓ Kan man sove med 1 dags linser?

👉 Det er meget vigtigt ikke at sove med endagslinserne på, da det kan bevirke, at øjnene ikke får den ilt de har brug for. Hvis der kommer for lidt ilt til hornhinden over tid, kan der opstå karindvækst, dvs. blodkarende begynder at vokse ind i hornhinden (læs her om blodkar i hornhinden).

❓ Kan man gå i bad med endagslinser?

👉 3. Du går i bad med dem i. Du har garanteret gjort det (især hvis du er til fare for dig selv uden briller), men det er åbenbart fy-fy. Vandet kan nemlig få linserne til at svulme op, ændre form eller sætte sig fast, så de ridser dine hornhinder og dermed give en større risiko for infektion.

❓ Kan man få tilskud til kontaktlinser?

👉 Når du er medlem af "danmark" i Gruppe 5, 1 eller 2, får du tilskud til kontaktlinser. Du kan sagtens blive medlem, selvom du allerede bruger kontaktlinser.

❓ Kan man sove med endagslinser?

👉 Det er meget vigtigt ikke at sove med endagslinserne på, da det kan bevirke, at øjnene ikke får den ilt de har brug for. Hvis der kommer for lidt ilt til hornhinden over tid, kan der opstå karindvækst, dvs. blodkarende begynder at vokse ind i hornhinden (læs her om blodkar i hornhinden).

❓ Hvad er bedst endagslinser eller månedslinser?

👉 Er endagslinser bedre end månedslinser, og er der flere fordele ved endagslinser? Det korte svar er: Endagslinser har den bedste kvalitet. Endagslinser er derfor for dig, der dyrker den aktive livsstil eller for dig med allergiske øjne.

Del:
Kommentarer