Hvor ofte har en professionel fodboldspiller skiftet cleats?

Hvor ofte har en professionel fodboldspiller skiftet cleats?

Professionelle fodboldspillere er kendt for at tage fremragende pleje af deres udstyr. Cleat vedligeholdelse er et område af betydning. Hvis du er en aspirerende fodboldspiller, kan du gøre dette ved at bruge separate klamper til hård og blød grund, forklæde dem i brusebadet og under opvarmning, rengøring og behandling af dem med læderfødevarer og omdanne dem til træningssko, når de viser tegn på slid.

Trin 1

Brug separate par klamper til hård og blød grund - tre par til fast, en til blød. Brug de hårde klipper når vejret er retfærdigt og marken er i god stand. Under dårligt vejr eller på et mudret felt skal du bære de bløde klipper. At adskille dit udstyr på denne måde sikrer, at dine klip er allerede tilpasset spilbetingelserne. Du vil måske også have separate klipper til kampe på græs, i modsætning til græs.

Trin 2

Forbøj dine klæder i brusebadet og nedbryd dem ved at bære dem i varmeopstillinger eller mens du jogger. Når du kommer ud af brusebadet, skal du bære kluden i ca. 30 minutter for at gøre det muligt for læder at passe til din fod. Før dit første spil, tag en jog i dine klumper så de føler sig godt tilpas.

Trin 3

Rens din klap efter spil. Fjern snavs med varmt vand og en klud. Lad dem lufttørre uden for din taske. Fyld dem med avis for at hjælpe med at tørre ud fugt. Påfør boot creme eller "læder mad" for at blødgøre læderet. Opbevar dem med et opstartstræ for at bevare deres form. Undgå at placere dine klumper i direkte sollys.

Trin 4

Vend dine klæder i træningssko, når du mærker tegn på slid. Sprængning, sprængning og stivhed reducerer læderets modstandsdygtighed og gør det sværere at opnå trækkraft. Et godt par klumper bør vare i flere årstider.

Del:
Kommentarer