Hvor meget spikes forbedrer sporetiden?

Hvor meget spikes forbedrer sporetiden?

Konkurrencedygtige sporets atleter søger altid at få en kant. Fra udstyr til teknik, søgen efter et sekund her og et sekund er der det ultimative mål for dig som løber. Et af de grundlæggende udstyrselementer i sporet er dine sko, som, når de har pigge, kan hjælpe dine tider.

Times

Spikes hjælper dig med at reducere dine tider på banen. Den tid, de sparer, afhænger af sporbegivenheden og din evne. Det kan betyde at skære et halvt sekund i 100 meter dash eller to sekunder i kvartmilen.

Lav et køb

Du bør købe pigge med hjælp fra en professionel, der forstår sporskomarkedet. Gå til et track og field eller løbende udstyrs specialbutik, hvor sælgere er velbevandrede i teknologien. De kan fortælle dig præcis hvilken type spikes du har brug for givet sporet du kører på, din evne og din fodstørrelse.

Hvordan Spikes Hjælp

Spikes hjælper med at fjerne den lille glidning, der opstår som din sko rammer sporets overflade. Det hjælper dig med at skubbe ned på banen uden glidning, hvilket kan få dig til at tabe lidt tid hver gang du tager et skridt.

Uddannelse

Når du har købt pigge, skal du træne i dem så meget som muligt. Selv om din teknik sandsynligvis ikke vil ændre sig, tager de lidt tid at vænne sig til. Hvis du opdager, at dine pigge giver den forkerte mængde greb, kan du ændre den faktiske spids i skoen. Hvis du føler uædvanlig ømhed i dine fødder eller knæ efter at have kørt i dem, skal du kontakte din træner, træner eller den professionelle, der solgte dig skoene.

Del:
Kommentarer