Hvor meget nikotin er i en cigar?

Hvor meget nikotin er i en cigar?

Cigarer har eksisteret i godt over 1000 år. Det antages, at cigaren først blev opdaget i de caribiske øer omkring 900 e.Kr. Cigarer fremstilles i mange lande rundt om i verden, især de tættere på ækvator, hvor tobak vokser støt. Nogle af de mest populære lande til fremstilling og fremstilling af cigarrer er Den Dominikanske Republik, Honduras, Mexico, Cuba og Indonesien. Kvalitetsfremstillede cigarer er stadig en håndlavet proces og kræver hærdning af tobaksbladeindpakningen, påfyldning af indersiden med tobaksindhold og rullning af cigaren i den cylindriske form, der kræves for at opretholde sin form.

Nikotinindhold

Nikotin er det vigtigste kemiske element i et tobaksprodukt. Det er det mest udbredte stof og betragtes som et vanedannende stof. Cigarer indeholder mellem 100 til 200 mg nikotin pr. Cigar (sammenlignet med ca. 10 mg pr. Cigaret).

Tobaksindhold

Fordi en cigares størrelse er større end en cigaret, tager det længere tid at ryge. Den gennemsnitlige cigar har tykkere udseende og vil nå en længde på ca. 5 tommer. En cigarrens røg varighed er ca. 1 time. Den gennemsnitlige tobaksindhold er ca. en cigar til tre fjerdedele af en pakke cigaretter. Nikotin er et kemisk middel, der findes inden for tobaksindholdet.

Indpakningsmaterialer og fyldstoffer

Det nikotinindhold, der findes i en cigar, afhænger helt af indpakningen og fyldstofet. Indpakningen er tobaksbladet, der rulles for at danne cigaren, og fyldstofet er tobaksindholdet inde i cigaren. Hvis cigaren har en mørkere indpakning, f.eks. Et maduro (mørkhærdet tobaksblad, der bruges til at pakke cigaren), vil det have et højere nikotinindhold, da det er en stærkere cigar. Nogle cigarer har en naturlig eller lettere indpakning og giver rygeren det, der anses for at være en lettere røg.

Populære cigarer

Indpakningstypen, der har det højeste indhold af nikotin (over 200 mg), er den Oscuro, en mørk, næsten sort cigar, der fremstilles primært i Nicaragua og Cuba. Oscuro er ikke populær i Nordamerika, fordi det anses for ekstremt stærkt. I Nordamerika er de mest populære wrapper typer de naturlige nuancer samt maduro. Cigarrindpakningen med mindre nikotinindhold end andre populære indpakket cigarer er Claro. Claro er lysegrøn i farve og udseende.

Cigar Shape

Churchill (navngivet efter tidligere premierminister Winston Churchill) er en af ​​de højeste nicotinindhold cigarer (200 mg) på grund af dens længde på 7 inches. Tilsvarende er Torpedo-cigaren (kaldet sådan på grund af sin trekantede form) en af ​​de største cigaretyper og vil give et højere nikotinindhold, fordi det indeholder mere tobak. Den mindste cigaretform er Petite Corona (Little Corona), som indeholder ca. 100 mg nikotin.

Del:
Kommentarer