Hvor meget koster kalium?

Hvor meget koster kalium?

Kalium hjælpemidler i menneskets funktion på flere vigtige måder, hjælper celler i hele kroppen til at udføre i topniveauer. Madvarer som bananer, yoghurt, Lima bønner, spinat og tomater er rige på kalium. Hvis du har prøvet disse fødevarer samt andre kaliumrige fødevarer, men alligevel konstaterer, at du stadig har kaliummangel eller symptomer forbundet med kaliummangel, bør du overveje at tage kaliumtilskud.

Overvejelser

Kaliumcitrat og andre kaliumtilskud er tilgængelige for at hjælpe med at behandle og forhindre kaliummangel i kroppen. Anvendes som oral medicin, kan kalium være en effektiv behandlingsmulighed for personer med lavt indhold af kalium, såvel som dem, der lider af en medicinsk sygdom, der har forårsaget store mængder calcium at blive udtømt.

De fleste kaliummedicin og kosttilskud skal tages sammen med mad. Nogle doseringsinstruktioner kræver, at patienter gentager doseringen en gang hver otte timer. Tal med din læge eller apotek om de doseringskrav, der er bedst for dine symptomer eller medicinsk tilstand.

typer

Kalium sælges i forskellige formuleringer, på tværs af flere mærker og i mange produktstørrelser. For eksempel kan en 5 ml / 475 ml opløsning af Cytra K (Kalium Citrate) sælge til 45 dollar. Cytra K kan bruges til at forhindre nyresten og bør kun anvendes som anvist af en læge. En recept er påkrævet.

En 20meq / 90 pulver dosering af K Lor Powder (Kalium Chloride) kan detailhandel for $ 54; en lavere mængde af samme dosering, som 30 pulverantalet, kan sælges til 29 dollar. K Lor Powder bruges som supplement til kalium, når store mængder er blevet udtømt fra kroppen på grund af sygdom eller andre faktorer. En recept er påkrævet.

En 50 mg / 100 tabletdosis af kaliumgluconat (kalium) kan detailhandles for omkring $ 14. Bruges til at behandle og forhindre kaliumtab i kroppen, kræver denne formulering ikke en recept og kan købes, hvor vitaminer og kosttilskud sælges.

Forhandlere

Kalium kan købes engros hos sådanne online-forhandlere som Wholesale Supplement Store, Urter Engros og Ren Bulk. Alle tre forhandlere lager kaliumcitrat og kaliumcitrat kosttilskud. Engros Supplement Store Lagre Country Life Kalium Target Minerals (en alternativ form for kaliumcitrat).

Foruden kaliumcitrat, Indeholder Herbs Wholesale ogsĂĄ Albion Kaliumglycinat, et kaliumtilskud fremstillet af Bluebonnet.

Kaliumcitrat indeholder en procentdel af elementært kalium. Denne procentdel varierer efter mærke og forhandler. Prissætning er afhængig af mængden og mængden af ​​købte formular.

Identifikation

Kalium sælges under en bred vifte af kategorier, herunder, men ikke begrænset til, diverse midler, genitourinske kanaler og pH-modifikatorer til urin. De fleste online og nationale detailhandlere tilbyder generiske såvel som navne mærke kalium kosttilskud. Nogle kræver en recept; Imidlertid er lavdosis kosttilskud generelt tilgængelige i detailkæder som Target, CVS og Walgreens uden recept for så lidt som $ 4,99.

Kalium er tilgængelig i følgende former: kaliumnitrat, kaliumchlorid, kaliumgluconat, kaliumtilskud, kaliumjodid, kaliumcitrat, kaliumcl, kaliumhydroxid og kaliumjod.

Advarsel

Som med ethvert kosttilskud eller medicin bør personer, der oplever højt kolesteroltal, diabetes, hjertesygdom, slagtilfælde, nyresygdom og højt blodtryk, afprøves, inden de tager kaliumtilskud uanset graden, dannelsen eller doseringsniveauet.

Del:
Kommentarer