Hvor meget fedt kan suges ud med fettsugning?

Hvor meget fedt kan suges ud med fettsugning?

Fedtsugning, den mest populære kosmetisk kirurgi i USA, er en kirurgisk procedure for at fjerne fedt i kroppen, der ikke reagerer på kost og motion.

Proceduren

Under anæstesi indsættes et lille instrument mellem huden og musklerne, og fedt fjernes ved hjælp af en sugemekanisme. Ved tumescent fedtsugning kan en opløsning injiceres i fedtet før sugning for at hjælpe med fjernelse og genopretning. Ultralyd-assisteret fedtsugning er en anden teknik og bruges til at fortærke fedt, før den suges ud.

Overvejelser

Fedtsugning er primært en kosmetisk procedure udført for at forbedre dit udseende ved at fjerne fedt og konturerende områder i din krop som lår eller kæbe. Fedtsugning er ikke en vægttab metode. Forbedrende udseende ved at målrette problemområder er den vigtigste grund til, at mange vælger fedtsugning.

Effektivitet

Fedtsugning fjerner normalt 10 pounds eller mindre af fedt. Selvom du måske tage på i vægt efter fedtsugning, er fedtceller fjernet under fedtsugning fjernes permanent, og det er usandsynligt, at du vil tage på i vægt i de samme områder. Hvis der opnås vægt efter proceduren, vil det højst sandsynligt blive fordelt på et andet område af kroppen. En sund aktiv livsstil er vigtig for at opretholde resultaterne af fedtsugning.

Del:
Kommentarer