Hvor mange penge gør amatør boksere gøre?

Hvor mange penge gør amatør boksere gøre?

Selvom boksning begyndte som en græsk og romersk sport omkring 6.000 år siden, udgjorde amatør- eller olympisk stil boksning som en sport omkring 1888. På det tidspunkt udviklede USA Boxing sig som styrende organ for sporten i USA. Det er en del af det verdensstyrende organ, der kaldes International Amateur Boxing Association. Begge organisationer definerer de typer kompensation, som amatør boksere kan modtage.

Regler

Regler 309.2 til 309.5 i 2008/2009 USA Boxing Rulebook fastslår, at amatør boksere ikke kan konkurrere om penge punge eller præmier. Derudover kan de ikke "udnytte atletisk berømmelse", "modtage" kompensation for atletiske ydelser "eller blive" professionelle ". Selvom en amatørboxer coacher eller underviser en anden bokser, har han ikke lov til at modtage løn, bortset fra de faktiske udgifter. Overtrædelse af disse regler diskvalificerer eller suspenderer en person fra at konkurrere i nogen amatør boksning begivenheder sanktioneret af USA Boxing. Organisationen har imidlertid en appelproces til at modvirke sådanne opsigelser.

Udgifter

Regel 309.6 i 2008/2009 USA Boxing Rulebook viser, at undtagelserne fra denne regel er lærere, herunder lærere i undervisningen. Så længe de ikke får mere end 20 procent af deres indkomst fra coaching boxere, kan de konkurrere som amatørboksere. Med hensyn til betalte udgifter skal en underskrevet, detaljeret opgørelse af disse betalinger sendes til fighterens lokale bokseklub, som skal holde kopier af disse udsagn i mindst tre år. Udgifter kan indeholde rimelige beløb for både boliger og mad.

Athletic Fame

Regel 309.7 i 2008/2009 USA Boxing Rulebook hedder det, at godkendelse af et bestemt produkt eller modtagelse af kompensation for brug af et bestemt produkt er forbudt, medmindre det følger strenge retningslinjer, og kompensationen går ind på en escrow konto, der afholdes af USA Boxing. Deltagelse i enhver radio eller tv-udsendelse, der er "direkte eller indirekte forbundet med en annonce", er heller ikke tilladt uden særlig tilladelse fra USA Boxing. Dog er reklame atletisk, borgerlig, velgørende eller uddannelsesmæssig begivenhed tilladt, hvis den tidligere er godkendt af Local Boxing Committee. Ved at bruge en bokserens fotografi til reklame eller film, er det ikke tilladt at købe boksen eller ej. Nyhedsbilleder er dog tilladt.

smuthul

I juli 2010 oprettede den internationale amatørboksforening World Series of Boxing for at give amatørkæmpere mulighed for at konkurrere i modificerede professionelle kampe, der er teamorienterede. Muligheden tilbydes kun nogle få krigere, der har olympiske ambitioner. Det adskiller sig fra amatørstød i at fjerne hovedbeklædning og bruger fem tre minutters runder. Fighters tjener løn på $ 25.000 til $ 300.000 om året og en ekstra $ 5.000 når man vinder en af ​​12 kampe. Vinderne af hver af de fem vægtafdelinger tjener automatisk positioner i USA-bokseholdet til de olympiske lege i London i 2012.

Del:
Kommentarer