Hvor mange miles per time er den gennemsnitlige menneskelige gåtur?

Hvor mange miles per time er den gennemsnitlige menneskelige gåtur?

Den gennemsnitlige ganghastighed for mennesker er 3,13 mph, men dit tempo kan være langsommere eller hurtigere end gennemsnittet afhængigt af dit fitnessniveau. Walking er en nem måde at starte et fitnessprogram på. I første omgang kan du gå i et langsomt tempo, men som du begynder at komme i form, kan dine miles pr. Time øges i forhold til din gåstil. For at forbrænde flere kalorier skal du dog hente tempoet.

slentre

Uanset om du går til afslapning efter en stressende dag, opvarmning eller afkøling efter en rask vandretur eller bare tager din tid, er den gennemsnitlige ganghastighed, når du slår 2 mph. Ifølge Mayo Clinic, når du går på 2 km / t, brænder din krop i gennemsnit 204 til 305 kalorier i timen afhængigt af din vægt. Til sammenligning tai chi, bowling og ballroom dancing, som brænder cirka 219 til 327 kalorier i timen.

Moderat til Brisk Walking

De amerikanske centre for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse anbefaler en rask 30 minutters daglig gåtur. Et moderat til hurtigt tempo er mellem 3 og 4,5 mph. Ved et gennemsnit på 3,5 mph kan du brænde mellem 314 og 469 kalorier pr. Time. Mens en rask halv times gåtur måske ikke er praktisk på en travl arbejdsdag, giver opdeling af gåtur i to 15 minutters segmenter de samme fordele uden at forstyrre din dag.

Race Walking

Race walking, også kendt som aerob walking eller power walking, kræver et betydeligt hurtigere tempo end den gennemsnitlige gåtur. Ved 5 eller flere mph flytter du så hurtigt som en jogger. Race walking betragtes som en energisk aktivitet, der brænder mere end 600 kalorier i timen - svarende til jogging eller kørsel ved 5 mph.

Pick up the tempo

Når du overfører til et hurtigere tempo, hjælper musik med at holde dig på rette spor. I stedet for at tælle dine trin pr. Minut skal du bruge beats per minut af dine yndlings melodier for at holde dig i bevægelse i rytmen. Ifølge Harvard Mænds Health Watch er 80 trin pr. Minut svarende til spadseretur. Lytning til en 80 BPM sang, som en vals, moderne neo-jazz eller R & B langsom syltetøj holder din tempo stabil. En rask tur er omkring 100 trin pr. Minut eller 100 BPM, mens løbsturen er 120 eller flere trin pr. Minut. Dette tempo svarer til BPM for en polka, disco eller techno sang.

Del:
Kommentarer