Hvor mange kalorier brændes per kilometer mens du svømmer?

Hvor mange kalorier brændes per kilometer mens du svømmer?

Svømning er en glimrende form for motion. Det bruger et stort antal muskelgrupper og er meget let på leddene, som dem i knæ og ankler. Ikke kun svømmer en fremragende form for motion, det vil hjælpe dig med at tabe sig og er en af ​​de bedste øvelser du kan gøre for at forbrænde kalorier.

Hvor hurtigt og hvor langt?

Hvor mange kalorier du brænder afhænger af en række ting. De to første er, hvor langt vil du svømme og hvor hurtigt vil du svømme. Lad os bruge afstanden på en mile (1.760 yards). Vi vil se på to forskellige svømningshastigheder for at bedømme forskellen i brændte kalorier. Den første hastighed vil være 20 meter pr. Minut. Dette er en langsom, afslappet svømmetur, der svarer til ca. 0,66 miles i timen. Ved denne hastighed tager det cirka 88 minutter at svømme den ene kilometer. Den anden hastighed vil være 60 meter pr. Minut. Dette er cirka to miles i timen, og det tager cirka 30 minutter at svømme en kilometer.

Hvor meget vejer du?

Antallet af brændte kalorier afhænger meget af, hvor meget du vejer. For eksempel vil en 200 pund person forbrænde ca. 40% flere kalorier end en 105 pund person, der gør samme mængde motion. I forbindelse med denne artikel vil vi bruge en vægt på 160 pund.

Gennemsnitlige kalorier brændt pr. Kilometer

Hvis en person, der vejer 160 pund, svømmer 20 meter pr. Minut i en afstand på en kilometer, vil de kun brænde lidt over 466 kalorier. Hvis den samme person svømmer en kilometer på 60 meter i minuttet, vil de brænde lidt mere end 433 kalorier. Mens den person, der svømmer hurtigere, brænder lidt mindre kalorier, måtte de kun trene i 30 minutter frem for i 88 minutter.

Kalorier over tid

Hvis denne 160 pund person svømmer 60 yards per minut i to miles tre gange om ugen, vil de brænde 2.601 kalorier om ugen. Dette betyder mere end 135.283 kalorier om året. Hvis det gennemsnitlige kalorieindtag er 2.200 kalorier pr. Dag, betyder dette ved at svømme denne person har brændt ud svarende til 61,4 dage at spise.

Sammenlignet med andre aktiviteter

En times svømning ved to miles i timen vil resultere i brænding af 867,2 kalorier. At se fjernsyn vil brænde 145 kalorier pr. Time. Kysser forbrænder 100 kalorier pr. Time, mens husarbejde vil brænde i gennemsnit 575. Jogging med en hastighed på fem miles i timen vil forbrænde 690 kalorier. Mens svømning ikke brænder det samme antal kalorier som jogging, er det meget lettere på leddene og langt bedre end at se fjernsyn.

Del:
Kommentarer