Hvor mange kalorier brænder mens tygge?

Hvor mange kalorier brænder mens tygge?

Hvis du søger at tabe sig, ved du sikkert allerede vigtigheden af ​​at tælle kalorier. Kalorierne i den mad, du bruger, er vigtige, men hvad med de brændte mens du tygger al den lækre mad? Hvor mange kalorier brænder du, mens du chokerer ned, og svarer de til noget?

Tygge pĂĄ dette

Der er en ofte citeret figur, der cirkulerer internettet vægttab bestyrelser, angiveligt fra den højt respekterede Mayo Clinic, der angiver den gennemsnitlige menneskelige forbrændinger omkring 11 kalorier i timen under tygning. Der er dog et stort problem med den "kendsgerning", men: Der henvises ikke til nogen steder på Mayo Clinic's websted. Måske er det en fluke, men mere sandsynligt skyldes det, at Mayo Clinic eller nogen anden større medicinsk organisation har undersøgt og offentliggjort specifikke tal på kalorieforbrændingen af ​​de enkelte daglige aktiviteter. Hvorfor? Fordi individuelle aktiviteter ikke giver et klart billede af din daglige kalorieforbrænding.

GĂĄr Chewing Count?

Det er rigtigt, at din krop forbrænder kalorier hver dag i hver opgave, du gør, men disse kan opdeles i to kategorier: din hvilende metaboliske udgift og din fysiske aktivitet. Din hvilende metaboliske hastighed (RMR) er mængden af ​​energi, der anvendes til den grundlæggende funktion af din krops systemer, såsom fordøjelsessystemet, hvoraf mastication (a.v.s. chewing) er en del. Så den gennemsnitlige læge eller vægttabekspert ville simpelthen tælle kalorier, der blev brændt, mens du tygger som en del af denne RMR, ikke som fysisk aktivitet.

Hvad er fysisk aktivitet?

USDA definerer fysisk aktivitet simpelthen som "bevægelse af den krop, der bruger energi", men det bemærkes, at "nogle fysiske aktiviteter ikke er intense nok til at hjælpe dig med at tabe eller forbedre dit generelle helbred. Aktiviteter som tygge, dagligvarebutik og lyse husstandsgaver giver ikke din puls op nok til virkelig at forbrænde et betydeligt antal kalorier. De anbefaler 30 minutter om dagen med moderat eller kraftig aktivitet, som rask vandring, cykling eller vægt træning.

En mere præcis tælling

For virkelig at tabe sig, bør du holde øje med dine gennemsnitlige daglige kalorier udgifter og spise færre kalorier end din krop bruger. Det er ikke så svært som det lyder: Du skal beregne din hvilende metaboliske hastighed og derefter tilføje, hvor mange kalorier du brændte den dag ved moderat eller intens aktivitet, som jogging eller svømning.

Kalorier i, kalorier ud

Vægttab opstår, når vores kroppe bruger flere kalorier, end vi forbruger. Hold en journal for at spore, hvor mange kalorier du spiser på en dag, og hvor mange du brænder i fysiske aktiviteter. Fig. Din RMR, som vil være stort set den samme hver dag, men vil ændre sig lidt efterhånden som du taber, tilføjer kalorierne, du brænder fra fysiske aktiviteter, og trækker kalorierne du spiser eller drikker.

Advarsel

Husk at sporing af kalorier med 100 procent nøjagtighed er næsten umulig for de fleste mennesker, så en lille afrunding er ok. Din fastfood burrito kan hævde at være 541 kalorier, men det er muligt, at det er tættere på 535 eller 550. Ligesom du ikke bør bekymre dig om at tælle udgifter til daglig kalorier, er der ingen grund til at bekymre sig over nøjagtige kalorier, der er spist. Hold det store billede i tankerne, når du tæller kalorier, og du bliver mødt med succes.

Del:
Kommentarer