Hvor mange kalorier brænder en tredemølle?

Hvor mange kalorier brænder en tredemølle?

Løbebånd er en favorit blandt folk, der er i god form såvel som dem der forsøger at miste et par pund. Men hvor godt er de ved at hjælpe dig med at forbrænde kalorier? Det hele afhænger af din hastighed, din størrelse, din udholdenhed og intensiteten af ​​din træning.

gåture

Mange mennesker bruger løbebåndet til lavt træningsarbejde eller som opvarmning til andre aktiviteter. Moderat brug af tredemølle brænder kalorier, men ikke så mange som løbende. Ifølge caloriesperhour, et websted, der viser kalorieindbrændte tal for tusindvis af aktiviteter, vil en 150 pund person, der går i en time ved 4 mph, forbrænde 272 kalorier.

Løb

Jo hurtigere du går eller løber, jo flere kalorier du brænder. Ifølge caloriesperhour vil en 150 pund person forbrænde næsten 800 kalorier ved at køre 7 mph i en time - en rask jogging tempo.

Hælde

Mange løbebånd har indstillelige indstillinger, som gør at du løber eller går på en skråning. Fordi dette kræver mere energi, brænder det flere kalorier. Ifølge caloriesperhour, en 150-pund person, der går på 4 mph på en 5 procent hældning vil brænde 456 kalorier i timen. Den samme person vil forbrænde 646 kalorier i timen ved at gå i samme hastighed på en 10 procent hældning.

Størrelse

En stor faktor, der påvirker kalorieforbrænding, er din størrelse. Jo større du er, desto mere energi er det nødvendigt at flytte din krop. Så mens en 150 pund person vil forbrænde 272 kalorier i timen ved at gå på en tredemølle ved 4 mph, vil en 250 pund person forbrænde 454 kalorier i timen.

Calorie Counters

Mange løbebånd har indbyggede kalorieindretningstællere for at fortælle, hvor mange du har brændt under træningen. Disse er ikke helt korrekte, men nyere tredemøller vil give mere præcise aflæsninger end ældre. Calorie counters er mest præcise, når du indtaster oplysninger om dig selv - nemlig dit køn, alder og vægt.

Del:
Kommentarer