Hvor længe oplader du et jetski-batteri?

Hvor længe oplader du et jetski-batteri?

Et Jet Ski batteri svarer meget til en motorcykel i størrelse og den måde, de er designet på. Ligesom et bilbatteri bruger de syre til at skabe en elektrisk ladning gennem en kemisk reaktion. Batterierne bruger ikke meget strøm til at starte den lille motor på din Jet Ski, men vil miste opladning over tid, især når de opbevares i lange perioder.

Hvor lang tid skal opkræves

Der er ingen skriftlig regel for, hvor længe du skal oplade et Jet Ski-batteri. Mængden af ​​opladning, der forbliver, antallet af cranking-forstærkere og kolde forstærkere og batteriets alder kan alle være faktorer. Da der er risiko for at beskadige batteriet, hvis du oplader det for længe og ved for høj spænding, skal du altid oplade det med en automatisk ladestation. Der er forskellige slags; find en der oplader dit batteri til sin fulde effekt og derefter opretholder det med en dråbe opladning. En sådan oplader er UPG dual stage oplader. Andre 12-volt, 2-amp opladere og vedligeholdere vil også fungere. Opladere, der giver dig mulighed for at indstille spænding og forstærkere og derefter oplade for en bestemt tid, bør ikke bruges, fordi et overladet batteri kan blive beskadiget eller eksplodere.

Brug af en ladestation

Marine butikker er det bedste sted at købe det udstyr, der helt vil klare batteriopladningen. Enhederne koster omkring $ 100, og de overvåger batteriet for at sikre, at den korrekte opladning leveres hver gang. De er nemme at bruge og anbefales stærkt. Du kan tilslutte et voltmeter til batteriet og læse voltene lige fra det, men det fortæller dig ikke, hvor meget opladning der er tilbage - det vil kun fortælle dig, om batteriet er helt dødt (der vil være en meget lav spændingsmåler ).

Opbevaring af batteriet

En batteriopladestation som den beskrevne vil også hjælpe dig med at opbevare batteriet i offseasonen, når den skal være fuldt opladet og derefter oplades i løbet af oplagringssæsonen. Hvis du lader batteriet miste opladning i nogen tid, kan det miste evnen til at holde en afgift. En batteriholder vil holde batteriet opladet på det optimale niveau. Hvis du anvender en oplader uden en "batteri vedligeholdelse" tilstand eller trickle charge funktion, så skal du selv oplade batteriet to eller tre gange i løbet af offseason storage. Opladning til et korrekt lagringsniveau og opbevaring af det med en præcis opladning forhindrer batteriet i at miste strøm. Et batteri, der er opbevaret uovervåget for offseasonen, skal til sidst udskiftes, og prisen vil være meget tæt på en opladningsenhed med vedligeholdelsesfunktion.

Del:
Kommentarer