Hvor lang tid tager det til fødselskontrol at fordøje?

Hvor lang tid tager det til fødselskontrol at fordøje?

P-piller

P-piller er en lille samling hormoner, der absorberes af en kvindes krop til at narre hendes kønsorganer til at tro, det er ikke tid til at frigive et æg. Dette giver beskyttelse mod graviditet ved at sørge for, at hvis sæd kommer forbi livmoderhalsen, hvilket er ret usandsynligt, så er der ikke noget æg, der skal befrugtes i livmoderen. Som enhver anden medicin skal den absorberes og få lov til at virke. Forhold som sygdom, især med opkastning, kan forstyrre absorptionen.

absorption

P-piller, der tages oralt, tager længere tid at arbejde end prevensjonspatcher eller injektioner, fordi p-pillen skal fordøjes og hormonerne absorberes i blodet. P-pillen skal bevæge sig gennem maven, muligvis i tarmen, hvor den vil blive absorberet gennem foringen af ​​blodbanen. Generelt, hvis en kvinde tager p-piller og opkastninger inden for to timer, er det sandsynligt, at pillen ikke fik tilstrækkelig tid til at komme ind i hendes system. Fuld absorption tager normalt mellem to og tre timer.

Sikkerhed

For at p-piller skal fungere korrekt, bør en kvinde ikke gå glip af en dosis. Selv om en enkelt dosis er savnet, kan den smide en kvindes hele cyklus. Hvis det sker, skal hun tage andre forholdsregler, såsom kondomer eller afholdenhed, indtil afslutningen af ​​denne cyklus. Når en kvinde tager placebopiller og har sin periode, begynder en ny cyklus. Efter den nye cyklus starter, kan beskyttelsen af ​​fødslen betragtes som værende på plads.

Del:
Kommentarer