Hvor lang tid tager det p-piller for at balancere hormoner?

Hvor lang tid tager det p-piller for at balancere hormoner?

Selv om nogle mennesker tager p-piller eller bruger p-piller kun for hovedformĂĄlet med at kontrollere reproduktion, bruger andre det til at afbalancere deres hormoner eller regulere deres menstruationscykler.

Nogle gange har yngre teenagere smertefulde perioder eller uregelmæssige perioder, og deres læge eller gynækolog anbefaler p-piller for at få dem på en mere regelmæssig cyklus. Voksne kvinder bruger dem til dette formål også. Hvis du har fået foreskrevet prevensjon for at afbalancere hormoner, er det vigtigt at vide, hvor længe dette vil tage til arbejde.

Hormonal ubalance forklaret

P-piller bruges til at behandle hormonel ubalance. Denne tilstand er typisk forårsaget af for meget østrogen i en kvindes krop, som ikke afbalanceres af en lige stor mængde progesteron. Ofte er hormonel ubalance forårsaget af visse livsstilsfaktorer som stress, mangel på god ernæring og for meget eller for lidt motion.

Hormonale ubalance Symptomer

Symptomer på hormonel ubalance omfatter uregelmæssige perioder, angst, depression, træthed og ansigtshår vækst. Når disse symptomer er til stede, bør du konsultere din læge for at se, om hormonel ubalance kan være årsagen.

P-piller til behandling

Hvorfor er p-piller bruges til at behandle hormonel ubalance hos kvinder? Stort set anvendes de, fordi de indeholder syntetiske hormoner for at hjælpe med at regulere ubalancen. Som nævnt på Steadyhealth, i tilfælde af hormonel ubalance, vil læger ofte ordinere p-piller, uanset om en kvinde er seksuelt aktiv.

Længde af tid til balance af hormoner

P-piller til hormonel ubalance tages enten kontinuerligt eller i cyklusser. En health-artikel om brugen af ​​p-piller til behandling af ubalancerede hormoner og polycystisk æggesyndrom (POS) forklarer, hvordan p-piller er effektive, selv efter en måned. Efter to eller tre måneder skal dine hormoner være meget mere afbalancerede, og du vil opdage, at dine perioder er langt mere regelmæssige og endnu mindre smertefulde. P-piller og skud er nyere tilgængelige muligheder for kvinder at overveje, som fungerer på samme måde som p-piller.

Tager pillen

Der findes mange p-piller i dag. Tal det med din læge. Doserne af de syntetiske hormoner varierer med hver pille. Plannedparenthood siger, at den gennemsnitlige pris i 2009 er $ 15 til $ 50 om måneden. Selvfølgelig kan dette variere afhængigt af din forsikringsdækning. Du skal kun tage din pille en gang om dagen.

Hvis p-piller du er på, ikke arbejder for at hjælpe med din hormonelle ubalance i en rimelig tid, skal du tale med din læge om at overveje en anden mulighed.

Del:
Kommentarer