Hvor lang tid sænker triglycerider med fiskeolie?

Hvor lang tid sænker triglycerider med fiskeolie?

Ved at tage en terapeutisk dosis fiskeolie under lægens vejledning sænkes triglyceriderne i så lidt som måned. Dette skyldes, at fiskeolie indeholder to hjertesundede flerumættede omega-3 fedtsyrer, EPA og DHA, som ikke kun hjælper med at sænke triglycerider, men også reducere arteriel plaque og forbedre din arteries sundhed. Fisk olie bruges sammen med diæt og livsstilsændringer for at bringe triglycerider til en sund rækkevidde. Få vejledning fra din sundhedspleje, før du tager fiskeolie til behandling af høje triglycerider.

Triglycerider 101

Triglycerider er den mest almindelige form for fedt i din krop, og mange af fedtstoffer i din kost er i form af triglycerider. Derudover konverterer din krop overskydende kalorier, sukker og alkohol til triglycerider og gemmer dem som fedt. Det er vigtigt at holde dine triglycerider i en sund rækkevidde. Et normalt triglyceridniveau er under 150 milligram pr. Deciliter. Niveauer mellem 151 og 200 milligram pr. Deciliter betragtes som grænsehøje. At have niveauer over 200 milligram per deciliter øger din risiko for hjerteanfald og slagtilfælde.

Fiskolig triglycerid-sænkningskapacitet

Fiskens triglyceridsænkende egenskaber er veldokumenterede. Baseret på tidligere kliniske data, fiskeolie sænker triglycerider i gennemsnit 25 til 50 procent efter blot en måned efter at have taget en terapeutisk dosis, ifølge en anmeldelse offentliggjort i maj 2012 udgave af tidsskriftet Molecular and Cell Biology of Lipids. Forfatterne hævder, at den primære måde, at fiskeolie reducerer triglycerider, er ved at sænke mængden af ​​leveren. Forøgelse af mængden af ​​dårlige fedtstoffer, som din krop eliminerer, er en sekundær måde, at fiskeolie reducerer triglycerider, ifølge forfatterne.

Indflydelse af kost

Det er særligt nødvendigt at foretage diætændringer for at styre dine triglycerider på lang sigt. En kost rig på enkle sukkerarter er en vigtig bidragyder til højt triglycerider, og dette omfatter sukkerholdige drikkevarer. Faktisk øger sukkerholdige drikkevarer alene risikoen for forhøjede triglycerider, ifølge en undersøgelse af over 42.000 mænd, der blev offentliggjort i april 2012-udgaven af ​​tidsskriftet Circulation. Udskift simple sukkerarter som dem i slik, kager, kartoffelchips, pizza, muffins og andre bagværk med sundere muligheder som frisk frugt; lavt sukker, reduceret fedt yoghurt; hele havre fuldkornspasta; og brun ris.

Andre mĂĄder at forbedre triglycerider pĂĄ

At være overvægtig er en risikofaktor for høje triglycerider, så arbejd med din læge til få din vægt til en sund rækkevidde. At reducere antallet af kalorier du spiser og spise mindre portioner er et godt sted at starte. Mangel på motion er en anden risikofaktor. Kom fysisk aktivitet hjælper kroppen med triglycerider, så mål at få mindst 30 minutters motion de fleste dage i ugen. Start med at gå, hvis du ikke er vant til at træne. Walking er en blid måde at få motion og en god måde at komme udendørs.

Del:
Kommentarer