Hvor lang tid kan en menneskelig hænge på hovedet?

Hvor lang tid kan en menneskelig hænge på hovedet?

Både børn og voksne nyder at være på hovedet. Børn hænger fra abe barer og trapezes, mens voksne bungee hoppe eller hænge fra barer og borde for at hjælpe med rygsmerter. Læger kender ikke alle de fysiske virkninger af at hænge på hovedet, men det kan føre til blodpropper og i sidste ende døden. Det er bedst at holde det sjove (eller terapi) moderat.

Betydning

Mennesker udviklede sig som oprejste væsner. Vores kroppe bruger tyngdekraften til at pumpe blod til nedre ekstremiteter og fra hjernen. Når den er på hovedet, er den omvendt. Kroppen kæmper for at få blod til benene, mens blod i hovedet har en hårdere tid, der vender tilbage til hjertet. For at bekæmpe dette skal hjertet arbejde ekstra hårdt for at holde blodet flydende.

effekter

Hængende op og ned i lang tid kan føre til blodpropper, især i hjernen. Kramperne og hævelsen i hjernen kan så føre til slagtilfælde. Hjernen mangler musklerne, som resten af ​​kroppen skal pumpe blod tilbage til hjertet. Blindhed er en anden mulighed, fordi trykket bygger bag øjnene. Blod kan også pulje i lungerne, hvilket resulterer i et lungeødem.

David Blaine

I september 2008 suspenderede illusionist og stuntman David Blaine sig i hovedet i Central Park i tre dage og to nætter i en stunt, han kaldte "Dive of Death". Selvom han gik igennem intens træning for at forberede sig, måtte han stå oprejst mindst en gang i timen til lægeundersøgelser. Ingen kan hænge på hovedet i lange perioder, og selv i perioder med "hvile" dræbte David Blaine stadig risikoen for døden.

Anvendelser

Inversion terapi indebærer hængende op og ned for at lindre rygsmerter. Du kan gøre dette på en række måder, som at hænge lodret fra en bar eller forsigtigt væltet på et bord. I princippet tager hængende op og ned noget af trykket på ryggen, specielt nerverne og diskerne. Mens du måske oplever kortvarig lindring, konstaterer Dr. Randy A. Shelerud, der skriver til Mayo Clinic's hjemmeside, at undersøgelser af traktion "har fundet teknikken ineffektiv til langsigtet relief."

Advarsel

Læger har ikke hårde og hurtige tal på, når der opstår komplikationer, hvis de hænger op og ned i lang tid - indtil David Blaine, ingen sund, villig person, har givet sit samtykke til sådan en ekstrem stunt.

Del:
Kommentarer