Hvor lang tid holder Tylenol i dit system?

Hvor lang tid holder Tylenol i dit system?

Tylenols makeup og brug

For at forstå, hvor længe Tylenol forbliver i dit system, skal du vide, hvad stoffet er, og hvordan det bruges og metaboliseres af din krop. Tylenol er navnet på acetaminophen, et smertestillende middel (eller smertestillende middel) og antipyretisk (eller feberreduktionsmiddel). Lægemidlet bruges til at behandle hovedpine, forkølelse og feber samt andre smerter i kroppen og smerter. Mange kolde og influenzalægemidler, der findes hos apoteker, indeholder acetaminophen. Det kombineres ofte med andre lægemidler, såsom antihistaminer eller hostehæmmende midler, for at skabe multimetamiske lindrende formler.

Hvor lang tid tager acetaminophen

Acetaminophen optages normalt oralt og absorberes hurtigt fra mave-tarmkanalen ind i blodbanen, nemlig plasma. Dets virkninger er generelt følte inden for 30 til 45 minutter. Det metaboliseres ved leveren, går ind i blodbanen og udskilles senere via urin. Udtrykket "halveringstid" bruges til at bestemme, hvor lang tid det tager at tage medicin eller lægemiddel ud af blodplasma med en halv styrke. Når stoffet ikke længere er i blodplasma, taber det dets detekterbarhed. Derfor er lægemidlet ikke længere i blodbanen efter halveringstiden slutter.

Halveringstiden for acetaminophen er 1 til 2½ time hos de fleste mennesker, hvilket betyder, at den kan påvises indtil da, men ikke meget længere bagefter, da stoffet forlader blodet, der udskilles af urin. Inden for seks til otte timer, er der kun små, generelt uopdagelige spor af lægemidlet tilbage.

Derfor forbliver Tylenol i din krop ikke længere end seks til otte timer.

Del:
Kommentarer